Πόπο – βιτς ένας Λεβαδειακός!

17:27 4/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζντράβκο Πόποβιτς (πέτυχε ένα γκολ και… σέρβιρε άλλα δύο) ο Λεβαδειακός έκανε τους φίλους του να... παραμιλάνε βάζοντας τα θεμέλια παραμονής, μετά την τρίτη διαδοχική του νίκη, αυτή τη φορά επί της Κέρκυρας εντός έδρας σε ένα ματς που θύμισε κάτι από… Αγγλία!

Κάθε λόγο να της καρφωθεί η κλισέ… ταμπέλα «ο θάνατός σου, η ζωή μου» ή αν προτιμάτε «αγώνας έξι βαθμών» επέτρεπε η αναμέτρηση της Λιβαδειάς πριν το πρώτο σφύριγμα, με τις δυο ομάδες να ζητούν επιτακτικά τους βαθμούς ώστε να αναπνεύσουν

καθαρό αέρα… σωτηρίας.

Το ένστικτο ωστόσο επιβίωσης φαίνεται πως ήταν ισχυρότερο για τους Φαίακες οι οποίοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφορώντας την μπάλα, στην προσπάθειά τους να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Κυριακίδη. Την ίδια ώρα οι Βοιωτοί έδειχναν «μουδιασμένοι» ψάχνοντας τα πατήματά τους, ώσπου αποφάσισαν να ανεβάσουν στροφές πατώντας απότομα το γκάζι!

Κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς η Κέρκυρα ήταν αυτή που είχε δείξει διάθεση να απειλήσει με το καλημέρα, Κόρμπος και Πόποβιτς εκμεταλλευόμενοι ελάχιστα τετραγωνικά με ωραίο ένα – δύο στο 13΄, «έσχιζαν» την αντίπαλη άμυνα, πριν ο Κροάτης βρεθεί απέναντι από τον συμπατριώτη τους Γκαλίνοβιτς και με ωραίο πλασέ βάλει (ανέλπιστα) μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, στην πρώτη τους επίσκεψη μακριά από τα καρέ τους.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα