Προγραμματικές δηλώσεις Σαμαρά αυτή την ώρα στη Βουλή

20:08 6/7/2012 - Πηγή: NewsBomb

Τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ανακοινώνει αυτή την ώρα ο Αντώνης Σαμαράς ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στις αποκρατικοποιήσεις, στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στη μείωση του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις εστίασης.

Τα μεσάνυχτα

της Κυριακή θα πραγματοποιηθεί φανερή ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνεργασίας. όπως έγινε επίσης γνωστό, στις 18.00 το Σάββατο θα μιλήσει στην Ολομέλεια ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας.

Μετά από την τοποθέτηση του κ. Σαμαρά, η Βουλή θα διακόψει και θα επαναλάβει τις εργασίες της το Σάββατο το απόγευμα στις 18:00.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Κυριακή, σε δύο συνεδριάσεις, πρωί και απόγευμα, κατά τη διάρκεια των οποίων θα τοποθετηθούν οι υπουργοί και υφυπουργοί, καθώς και οι βουλευτές που θα εγγραφούν στον κατάλογο.

Οι αρχηγοί των επτά κομμάτων της Βουλής αναμένεται να ανέλθουν στο βήμα το βράδυ της Κυριακής, πριν κορυφωθεί η διαδικασία με την ονομαστική ψηφοφορία.



Keywords
Τυχαία Θέματα