Ψήφος συνείδησης: Όχι!!!

του Μενέλαου Τασιόπουλου

Η σημερινή μέρα είναι από τις πλέον κρίσιμες στη μεταπολεμική ιστορία της Ελλάδας.

Το Κοινοβούλιο με τον πιστόλι στον κρόταφο, με τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία του νέου Ράιχ και των υποτακτικών του κυρίαρχους, καλείται να παραδώσει τα κλειδιά της Ελλάδας, στα χέρια των δανειστών και των εξουσιαστών της ευρωπαϊκής υπερδομής.

Οι ηγεσίες του κατεστημένου πολιτικού, τραπεζικού και οικονομικού συστήματος εξουσίας

και διακυβέρνησης , επιβάλουν στους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, κομματική πειθαρχία. Προσοχή οι Έλληνες βουλευτές , ο καθένας κατά μόνας και όλοι μαζί καλούνται να επιλέξουν είτε ως υπάλληλοι του δοσιλογισμού, είτε ως εκπρόσωποι του Έθνους και του Λαού.

Είναι ζήτημα συνείδησης η σημερινή ψήφος. Είναι ζήτημα ευθύνης η επιλογή. Κάθε «ναι» που θα προσμετράται στη κάλπη, κάθε «ναι» που θα ακούγεται στην Βουλή των Ελλήνων, θα είναι μια σφαίρα του εκτελεστικού αποσπάσματος των ελληνόφωνων, που στήθηκε με προχεορότητα και αλαζονεία από τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και το Παρίσι , πέραν κάθε έννοιας νομιμότητας, για να επιτραπεί το πλιάτσικο σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Κάθε «ναι» είναι απόφαση καταδίκης για την επιβίωση και την δυνατότητα ευημερίας του κάθε Έλληνα. Είναι μια οριστική καταδίκη για τις δύο επόμενες τουλάχιστον γενιές. Η Ελλάδα σήμερα ζητά από τους βουλευτές της να σταθούν, όρθιοι. Να μην νομιμοποιήσουν και επιτρέψουν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού.

Η Ελλάδα σήμερα, ζητά από τους βουλευτές της , να παρακάμψουν τα προσωπικά , μικροπολιτικά και κομματικά τους συμφέροντα και να την υπερασπιστούν. Να μην παραδώσουν τα κλειδιά του Έθνους στις δυνάμεις της κατοχής που προελαύνουν . Να μην ακούσουν τις «σειρήνες» των γραικύλων, που θέλουν να θυσιάσουν το όλον , για τα 30 αργύρια της ντροπής και του νέου ραγιαδισμού. Να μην ανοίξουν την «κερκόπορτα» του Έθνους.

Το νέο αυτό Μνημόνιο, επαίσχυντο, επαχθές, εξόφθαλμα απαράδεκτο, δεν είναι μια μπλόφα για να κερδίσουμε χρόνο, όπως πολλοί και πρόσκαιρα σπουδαίοι θέλουν να το παρουσιάζουν . Είναι μια βαριά υπογραφή, που γεννά δικαιώματα πολύ ισχυρά σε βάρος της ζωής, της περιουσίας, και της επόμενης μέρας των Ελλήνων. Είναι ένα σύμφωνο ντροπής και εξανδραποδισμού. Είναι ένα «ναι» στην εξαθλίωση των ανθρώπων που σας εμπιστεύθηκαν . Είναι ο «ξαφνικός θάνατος» για τους συνταξιούχους, τις μανάδες και τους πατεράδες μας.Είναι η μόνιμη καταδίκη στο έρεβος για τους νέους., Είναι η εξαφάνιση για τις παραγωγικές και μη διαπλεκόμενες στην κλεπτοκρατία, παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Είναι η ανιστόρητη συνέχεια ενός δοξασμένου Έθνους, που δεν προσκύνησε ποτέ τους ισχυρούς και για τον λόγο αυτό είναι ακόμη εδώ.

Έλληνες βουλευτές, μην τρομοκρατήστε . Μην ακούτε τις απειλές των «προθύμων». Μην τοποθετήσετε τον εαυτό σας στις κατοχικές δυνάμεις. Μην υπακούσετε στις εντολές των εθνικά ανέντιμων. Μην παραιτησθε. Ψηφίστε «όχι» απόψε την νύχτα. Σταθείτε όρθιοι. Οι κομματικές νομενκλατούρες δεν μπορούν να σας πλήξουν. Ακό

Keywords
Τυχαία Θέματα