Ρίο: Γιατρός φλέρταρε την κόρη ασθενούς

Δεν έφθαναν τα δικά της, είχε να αντιμετωπίσει και τις ορέξεις του γιατρού που παρακολουθούσε το πρόβλημα υγείας της!

Ο λόγος για μία 50χρονη γυναίκα στο Ρίο, η οποία επιτέθηκε στον γιατρό της, καθώς φλέρταρε την κόρη της και μάλιστα την ώρα που συζητούσαν για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει η ίδια.

Η συγκεκριμένη γυναίκα αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και εδώ και τέσσερις μήνες περίπου επισκέπτεται τακτικά το νοσηλευτικό ίδρυμα και ειδικά τον συγκεκριμένο γιατρό.

Την

τελευταία φορά, όμως, ζήτησε από την 22χρονη κόρη της να τη συνοδεύσει και να μιλήσει και εκείνη, προκειμένου να αποφασίσουν όλοι μαζί για τη θεραπεία που έπρεπε να ακολουθήσει.

Φαίνεται όμως ότι από την ώρα που η γυναίκα μπήκε στο γραφείο του γιατρού, εκείνος επικέντρωσε την προσοχή του στην... 22χρονη και όχι στη μητέρα - ασθενή. Όπως κατήγγειλε στον «Κόσμο» η 50χρονη μάνα, ο γιατρός από την αρχή δεν ξεκόλλησε τα μάτια του από την κόρη της. Μάλιστα άρχισε κάποια στιγμή να «πετάει» διάφορα υπονοούμενα πονηρού περιεχομένου, ενώ δεν δίστασε να της κάνει και απευθείας πρόταση να βρεθούν έξω οι δυο τους, δήθεν φιλικά και δήθεν για να συζητήσουν διεξοδικά για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της!

«Τέτοιες ωραίες παρουσίες χρειάζεται να μας φτιάχνουν τη μέρα»

Ποιος είδε την 50χρονη μητέρα και δεν τη φοβήθηκε την ώρα που ο γιατρός προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη στάση του ανέφερε πως του αρέσει η κόρης της και ότι τέτοιες παρουσίες του φτιάχνουν τη μέρα!

Τη στιγμή εκείνη έξαλλη η γυναίκα σηκώθηκε από την καρέκλα και επιτέθηκε στον γιατρό με μανία. Ωστόσο, ο ίδιος όπως ήταν φυσικός προτίμησε να λύσει το θέμα μόνος του και να μιλήσει για παρεξήγηση...

Keywords
Τυχαία Θέματα