Ριζότο με σαφράν

Ο Κρόκος Κοζάνης (σαφράν) δίνει στο ριζότο ένα ζωηρό πορτοκαλοκίτρινο χρώμα και μια πολύ ιδιαίτερη γευστική απόχρωση.

Προσοχή στην ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε - χρειάζεται ελάχιστη- γιατί αν το παρακάνετε, το φαγητό θα αποκτήσει μια καθόλου ευχάριστη, ιωδιούχα γεύση.

Υλικά

2 κούπες ρύζι αρμπόριο

1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

3 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου

4 κουτ. σούπας βούτυρο

1/2 φλιτζ. λευκό κρασί

Σαφράν σε σκόνη, στη μύτη του κουταλιού

1 φλιτζ. τριμμένη παρμεζάνα

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα