Ροκ ημιτελικός με αστέρα τον Ατρόμητο!

19:28 4/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Έπειτα από έναν… ροκ και συγκλονιστικό ημιτελικό ανάμεσα σε δυο πραγματικά αστέρια, ο Ατρόμητος απέσπασε γλυκιά ισοπαλία (2-2) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Τάτος και Μήτρογλου τα γκολ των Περιστεριωτών, Μάρτινς και Ναβάρο αυτά των Αρκάδων που αν και έπαιζαν από το 6’ με παίκτη λιγότερο (αποβολή του Μπαρτολίνι), υπερέβαλαν εαυτούς και μετέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 σε 2-1.

Συγκλονιστικό παιχνίδι με ανατροπές, ένταση, απίστευτο

πάθος και εξαιρετική ατμόσφαιρα διεξήχθη σήμερα στην Τρίπολη. Κι η αλήθεια είναι ότι και οι δύο ομάδες άξιζαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Δυστυχώς, όμως, το ΟΑΚΑ είχε χώρο μόνο για μία. Κι αυτή είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος θα αγωνιστεί στον τελικό για δεύτερη διαδοχική σεζόν, πιστοποιώντας ότι βρίσκεται σε διαρκή ανάπτυξη και άνοδο.

Οσο για τον Αστέρα, αξίζει συγχαρητήρια όχι μόνο για την πορεία του στον θεσμό, αλλά για την ψυχή που έβγαλε στο γήπεδο. Πιο στραβά δεν γινόταν να ξεκινήσει το ματς για τους γηπεδούχους, που όμως δεν τα παράτησαν ούτε στιγμή, έκαναν το 1-0, 2-1 παίζοντας με δέκα και άγγιξαν το όνειρο κόντρα στη λογική.

Με παρόμοιο σύστημα παρέταξαν τις ομάδες τους οι δύο προπονητές. Ο Σάκης Τσιώλης επέμεινε στο 4-2-3-1, ενώ ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε ένα 4-4-2, που όμως γινόταν και 4-2-3-1 με τον Τάτο να γυρνά συχνά στη μεσαία γραμμή για να κουβαλήσει μπάλα και να οργανώσει το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα