Ρότσα: «Ο Λέτο πρέπει να παίξει Αργεντινή»

Το μεγάλο όνειρο του Σεμπάστιαν Λέτο είναι να αγωνιστεί στην Εθνική Αρεντινής και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μέσω του Onsports υποστηρίζει πως είναι αδύνατον να μην το υλοποιήσει!

Έχοντας ζήσει 32 χρόνια στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, προερχόμενος από την Αργεντινή στης οποίας την Εθνική έχει και 12 συμμετοχές, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει για τον Σεμπάστιαν Λέτο και την πιθανότητα

κλήσης του στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο επί σειρά ετών «στρατιώτης» του Παναθηναϊκού, ο Λέτο είναι αδύνατον να μην λάβει κάποια στιγμή κλήση για την Εθνική ομάδα της χώρας του, αφού έχει την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά εκείνα που τον κάνουν να ξεχωρίζει και να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της πατρίδας του.

«Θα μπορούσε άνετα να παίξει στην Εθνική Αργεντινής ο Λέτο, δεν το συζητάμε», λέει χαρακτηριστικά ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που, όμως, προσθέτει μια πολύ σημαντική παράμετρο στην όλη υπόθεση: «Έχω πει και στο παρελθόν πως ο κάθε προπονητής που αναλαμβάνει την Εθνική Αργεντινής, εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα. Βλέπουν παίκτες που γνωρίζουν και που αγωνίζονται σε εμπορικά πρωταθλήματα για τους δικούς τους λόγους. Μέχρι κι από την Ρωσία κλήθηκε πρόσφατα ο Ανσάλντι της Ρουμπίν. Την Ελλάδα, δυστυχώς, την έχουν κόψει. Δεν την ακουμπάνε γιατί δεν είναι εμπορική».

Στη συνέχεια, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έφερε αρκετά παραδείγματα, για να εξηγήσει καλύτερα την κατάσταση.

«Πέρασαν πολλοί προπονητές από την Εθνική Αργεντινής. Εγώ είχα 12 συμμετοχές πριν έρθω εδώ και με έσβησαν την επόμενη ημέρα. Έφτασα να παίξω ημιτελικό πρωταθλητριών και όμως δεν με κάλεσαν. Το ίδιο συνέβη και με τον Μπορέλι, που έπαιξε ημιτελικό Champions League, το ίδιο και με τον Γκονζάλες», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα