«Σαφάρι» της αστυνομίας σε τουριστικές περιοχές της Κρήτης

20:41 5/7/2013 - Πηγή: NewsBomb

Σε σαφάρι ελέγχων επιδόθηκε χθες η Αστυνομία σε τουριστικές σε τουριστικές περιοχές του Ηρακλείου και των Χανίων αναζητώντας ... παραβάτες.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης που εντάσσεται στον ειδικό σχεδιασμό για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος βεβαιώθηκαν 372 παραβάσεις και συνελήφθησαν συνολικά 40 άτομα. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε Χερσόνησο, Μάλια, Γούβες καθώς επίσης Πλατανιά, Αγία Μαρίνα και Σταλό.

Οι έλεγχοι οργανώθηκαν και διενεργήθηκαν

στη βάση συγκεκριμένων σχεδίων που περιλαμβάνουν αυξημένα μέτρα ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας, από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Χανίων και Ηρακλείου, με επίκεντρο την αντιμετώπιση των προβλημάτων αστυνομικής φύσης, που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Στους ελέγχους, σύμφωνα με το prismanews συμμετείχαν 56 αστυνομικοί και διατέθηκαν 24 οχήματα, από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ηρακλείου και Χανίων, αλλά και την Υποδιεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης, ενώ ελέγχθηκαν συνολικά 461 οχήματα και προσήχθησαν 135 άτομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα