Σαλαβράκος : Η Ευρώπη ενδέχεται να μπει σε πόλεμο με το Ιράν

Ο Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Νικόλαος Σαλαβράκος πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα ηχηρή δήλωση κάνοντας λόγο για ενδεχόμενο πόλεμο της Ευρώπης με το Ιράν.


«Δεν έχουμε αντιληφθεί ότι πιθανόν τον άλλο μήνα να μπούμε σε έναν πόλεμο με το Ιράν... Δεν μπορει οι ηγέτες της Ευρώπης να είναι τόσο επιπόλαιοι... Η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι παιχνιδάκι της Μέρκελ...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη συμπλήρωσε πως «Η κ. Μέρκελ

συμπεριφέρεται σαν ένα μικρό κορίτσι, το οποίο έχει στυλώσει τα πόδια σε ορισμένα πράγματα και δεν κάνει πιο πέρα. Θέλει το συγκεκριμένο παιχνιδάκι της. Αλλά δεν μπορεί να είναι παιχνιδάκι της η Ευρώπη.

Έχουμε δώσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας στο Οικονομικό θέμα, ενώ πληγές είναι και άλλα θέματα. Αυτή την στιγμή, δεν έχουμε αντιληφθεί ότι πιθανόν τον άλλο μήνα να μπούμε σε έναν πόλεμο με το Ιράν.

Δεν έχουμε αντιληφθεί ότι οι συνέπειες αυτού του πολέμου με το Ιράν, θα είναι φοβερά καταστροφικές και μπορεί να είναι η απαρχή ενός νέου παγκοσμίου πολέμου.

Όλα αυτά και ενόψει της αποτυχίας της Δύσης και της Αμερικής, στην διαχείριση αυτού που λέγαμε Αραβική Άνοιξη, που έγινε σε τελική ανάλυση Αραβική αιμοτοχυσία και χωρίς πρακτικά αποτέλεσμα, ορατά τουλάχιστον αυτή την στιγμή, βλέπουμε ότι η μία επιπολαιότητα διαδέχεται την άλλη. Δεν μπορεί οι ηγέτες της Ευρώπης να είναι τόσο επιπόλαιοι. Το λέω έτσι ευθαρσώς».

Πηγή: e-volos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα