Σαρκοζί: Από τη Σεσιλιά στην Κάρλα

14:32 3/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα τελευταία μυστικά της προσωπικής ζωής του γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί.

Στο βιβλίο της δημοσιογράφου Catherine Nay, με τίτλο «Σαρκοζί ο παρορμητικός», αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει το περιοδικό L ' Exress, αναφέρεται ότι ο Νικολά Σαρκοζί ήταν συντετριμμένος όταν τον εγκατέλειψε η πρώην σύζυγός του, Σεσιλιά, το 2007, κατά την ανάληψη της προεδρίας.

Ο

γάλλος πρόεδρος δεν πίστευε ποτέ ότι η Σεσιλιά θα τον εγκατέλειπε, ενώ μιλώντας σε στενό του φίλο είχε παραδεχθεί ότι είχε νιώσει μεγάλη στενοχώρια.

«Μόλις εκλεγείς, φεύγω»

Η Σεσιλιά είχε ήδη ξεκαθαρίσει ότι θέλει να ζήσει τη σχέση της με τον διάσημο διαφημιστή Ρίτσαρντ Ατιάς ενώ είχε διαμηνύσει στο Σαρκοζί ότι μόλις εκλεγεί στην προεδρεία, θα χώριζαν, αναθέτοντας και το διαζύγιο στη δικηγόρο της.

Το ζευγάρι ζούσε χωριστά ήδη από τον Δεκέμβριο του 2006, ενώ είχαν πουλήσει το κοινό τους διαμέρισμα. Στη συνέχεια, νοίκιασαν ένα καινούριο, στο οποίο όμως δεν έμειναν ποτέ. Ο γάμος τους ήταν βιτρίνα, καθώς η Σεσιλιά είχε μετακομίσει στο σπίτι της κόρης της.

Βέβαια, ο χωρισμός ήταν μυστικός και η Σεσιλιά επιχειρούσε να δείξει ότι είναι μέσα στη ζωή του συζύγου της. Μπροστά σε κόσμο έδινε συμβουλές στο Νικολά Σαρκοζί, δείχνοντας πιστή και αφοσιωμένη σύζυγος, ενώ είχε διακοσμήσει το δωμάτιό του με οικογενειακές φωτογραφίες.

Από την πλευρά του, ο Σαρκοζί δεν έλεγε τίποτα για το χωρισμό του, ούτε καν στη μητέρα του, τα αδέλφια του και τους γιους του, οι οποίοι δεν γνώριζαν καν που έμενε κατά την προεκλογική εκστρατεία.

Βέβαια, ουδέποτε η Σεσιλιά συνόδευσε το Σαρκοζί στην περιοδεία του, ενώ περιοριζόταν να δηλώσει παρούσα σε δεξιώσεις και τραπέζια.

Προεκλογική παράσταση

Στον πρώτο γύρο των εκλογών, ο Σαρκοζί μπήκε στο σπίτι που είχε νοικιάσει με τη Σεσιλιά με ένα αυτοκίνητο που έφερε φιμέ τζάμια. Μπήκε απευθείας στο γκαράζ και βγήκε στην εξώπορτα με την πρώην σύζυγό του, μπροστά σε ένα πλήθος από παπαράτσι.

Στο δεύτερο γύρο, η Σεσιλιά δεν πήγε ούτε να ψηφίσει.

Μια δεύτερη ευκαιρία

Λίγο καιρό μετά την εκλογή του Σαρκοζί, η Σεσιλιά προσπάθησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο της, συνοδεύοντας το γάλλο πρόεδρο σε κρουαζιέρα.

Όμως λίγο καιρό αργότερα, η Σεσιλιά έδωσε το τέλος στο γάμο της. Κατά τη διάρκεια της G8 στη Γερμανία, έφυγε από το πλευρό του Σαρκοζί , που προσπάθησε να της κρατήσει στο χέρι, ενώ στο επίσημο δείπνο φορούσε όχι τη βέρα της, αλλά το δώρο του εραστή της.

Την επόμενη ημέρα, η Σεσιλιά έφυγε πριν τελειώσει η σύνοδος, επικαλούμενη τα γενέθλια της κόρης της. Από τότε, ο γάμος τελείωσε οριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα