Σε εκλογική τροχιά η ΝΔ

07:51 3/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Στη Συγγρού, θεωρούν πλέον βέβαιο πως οι εκλογές θα έρθουν πριν από το Πάσχα με τα στελέχη να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Με το βλέμμα στις εκλογές είναι πια η «γαλάζια» παράταξη, που ελπίζει στην κατάκτηση της αυτοδυναμίας, προκειμένου να διαπραγματευθεί τις αναγκαίες τροποποιήσεις και να αποκαταστήσει τις κραυγαλέες αδικίες που όπως επισημαίνουν επιτελικά στελέχη, προκάλεσε

η πολιτική Παπανδρέου.

Στη Συγγρού, θεωρούν πλέον βέβαιο πως οι εκλογές θα έρθουν πριν από το Πάσχα, για αυτό ο εκλογικός πυρετός έχει φουντώσει με τα στελέχη να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και την Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος να συνέρχεται αύριο, Τετάρτη, υπό την προεδρεία του Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, με θέμα: «Πολιτικός Σχεδιασμός και Προγραμματισμός Δραστηριοτήτων της Νέας Δημοκρατίας ενόψει εθνικών εκλογών».

Τα αρμόδια όργανα, δηλώνουν μάλιστα ανοιχτά την αισιοδοξία τους για το εκλογικό αποτέλεσμα της επόμενης, σε εθνικό επίπεδο, αναμέτρησης, καθώς όπως διαπιστώνουν, η ΝΔ εμφανίζεται πια «σταθερά μπροστά», με μεγάλη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της σταθερά ανοδικής πορείας του κόμματος, θεωρούν στον πολιτικό σχεδιασμό, την τελευταία έρευνα της Καπα-Research που ολοκλήρωσε το κύμα των ερευνών του 2011, που μαρτυρά η αύξηση της υπεροχής -πάνω από 10 μονάδες- στο μέρος του εκλογικού σώματος που δηλώνει ότι έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει στις εκλογές.

«Τα περιθώρια περαιτέρω ανόδου της εκλογικής επιρροής της ΝΔ είναι πολύ μεγάλα», εκτιμούν μάλιστα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνδυάζοντας τα ανωτέρω στοιχεία με το μεγάλο ακόμα ποσοστό που συγκεντρώνει η απροσδιόριστη στάση.

«Η κοινή γνώμη είναι ευθυγραμμισμένη με τις πολιτικές προτεραιότητες και την ακολουθία των εξελίξεων που έχει θέσει η ΝΔ. Χωρίς δεύτερες σκέψεις, είναι ο μόνος τρόπος, για την ασφαλή έξοδο της χώρας από την περίοδο της κρίσης.

Αυτό ακριβώς επιζητά η ΝΔ: Οι Έλληνες να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους», παρατηρούσε σε χθεσινή του ανακοίνωση ο Πολιτικός Σχεδιασμό του κόμματος, διαπιστώνοντας πως στη συντριπτική τους πλειονότητα, οι Έλληνες συμμερίζονται την επιτακτική ανάγκη άμεσης προσφυγής στις κάλπες, προκειμένου να προκύψει μια νέα κυβέρνηση, με λαϊκή νομιμοποίηση και ισχυρή εντολή, προκειμένου να επαναδιαπραγματευθεί με τους πιστωτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα