Σε εξέλιξη η πορεία μνήμης για τον Α.Γρηγορόπουλο

Με 7.000 αστυνομικούς να βρίσκονται ακροβολισμένοι στο κέντρο της Αθήνας, περίπου 1500 με 2000 μαθητές και φοιτητές συμμετέχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Φοιτητιώσα και μαθητιώσα νεολαία συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για το θάνατο του Α. Γρηγορόπουλο.

Επί ποδός για την επέτειο μνήμης του Α. Γρηγορόπουλου

Στη «μάχη» της περιφρούρησης λαμβάνουν μέρος 7000 συνολικά ένστολοι-από αυτούς οι 1.500 θα ανήκουν στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Διασκορπισμένοι

σε διάφορα κεντρικά σημεία θα βρίσκονται 20 διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης (ΥΜΕΤ), 15 διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ). Ισχυρές δυνάμεις των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ. Εκατοντάδες άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας και της Τροχαίας.

Η Τροχαία από νωρίς το πρωί πραγματοποιεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων έως τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης.

Επί ποδός βρίσκονται, σε προκαθορισμένα σημεία, οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής θα βρίσκονται. Σε επιφυλακή θα βρίσκονται και Εισαγγελείς οι οποίοι θα είναι χωρισμένοι σε δύο βάρδιες και το ΕΚΑΒ με πέντε ασθενοφόρα.

Λόγω των συγκεντρώσεων, οι σταθμοί του Μετρό στο Πανεπιστήμιο θα κλείσει στις 17.00, ενώ ο σταθμός στο Σύνταγμα στις 18.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα