Σεβασμό στο νόμο για τα Πανεπιστήμια ζήτησε ο Μπαμπινιώτης

Το σεβασμό του νόμου για τα Πανεπιστήμια επεσήμανε ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης κατά τη συνάντησή του με το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Επισήμανση που προήλθε από τις αυριανές εκλογές των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ως γνωστών έχουν αναβληθεί οι εκλογές

σε Πάντειο και Ιωάννινα. Ο νέος υπουργός τόνισε πως είναι ενάντια σε κάθε μορφής βίας ενώ το να παρεμποδίζονται οι διαδικασίες, δεν τιμά κανέναν, τόνισε. Πρόσθεσε επίσης ότι συσσωρεύονται οι αρνητικές εντυπώσεις για τα δημόσια Πανεπιστήμια και πως χρειάζεται προσοχή στην αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων.

Ο κ. Μπαμπινιώτης είπε ότι θα συναντηθεί με τους πρυτάνεις προκειμένου να εξετάσουν το σύνολο των προβλημάτων. Αναφορικά με την παρέλαση ενόψει της 25ης Μαρτίου, ο υπουργός ανέφερε ότι, ως δάσκαλος και εκπαιδευτικός, θα αισθανόταν άσχημα αν δεν ήταν παρών στην απόδοση τιμών γι αυτούς που στέριωσαν αυτό τον τόπο: Τον Μακρυγιάννη, τον Κολοκοτρώνη κλπ. Μάλιστα, είπε ότι αισθάνθηκε ανακούφιση που αποφασίστηκε στο υπουργικό συμβούλιο η συμμετοχή όλων στις παρελάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα