Σοκ: Αστυνομικός σχεδίαζε να σκοτώσει και να φάει γυναίκες!

Το νοσηρό του σχέδιο, όμως, αποκάλυψε η σύζυγός του, πριν γίνει θύμα του.


Ένας πρώην αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη, 28 ετών, δικάζεται για συνωμοσία με σκοπό την απαγωγή και για χρήση των βάσεων δεδομένων της αστυνομίας για να βρει πιθανά θύματα.

Η 27χρονη σύζυγός του υποστηρίζει ότι άρχισε να έχει υποψίες, όταν άλλαξε η συμπεριφορά του. Έκανε περίεργες ερωτήσεις, όπως πού πηγαίνει για τζόκινγκ, αν είναι σκοτεινά ή ερημικά. Η γυναίκα άρχισε τότε να ψάχνει στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή με ειδικό

λογισμικό και ανακάλυψε έντρομη ότι σχεδίαζε να την δολοφονήσει.

«Ήθελε να με κρεμάσει από τα πόδια, να μου κόψει το λαιμό και να βλέπει το αίμα να ρέει». Το σχέδιο περιλάμβανε και τη φίλη της, την οποία ο 28χρονος θα απήγαγε μέσα σε μία βαλίτσα και θα τη δολοφονούσε σε άλλο μέρος.

Επίσης, όσο η γυναίκα του θα περίμενε κρεμασμένη να ξεψυχήσει, εκείνος θα βίαζε δύο άλλες γυναίκες, ενώ μία τρίτη θα την έψηνε ζωντανή στη φωτιά. Στο τέλος, θα έτρωγε κομμάτια από τη σάρκα των νεκρών γυναικών.

Η 27χρονη επικοινώνησε με το FBI και σύντομα ο σύζυγός της συνελήφθη.

Η υπεράσπιση του 28χρονου υποστήριξε ότι το σχέδιο ήταν στο πλαίσιο ενός φανταστικού παιχνιδιού ρόλων και ότι δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα