ΣΟΚ: Τον κατάπιε μια τεράστια τρύπα την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του

18:11 1/3/2013 - Πηγή: NewsBomb

Στη Φλόριντα τον ΗΠΑ ένας άνδρας φέρεται ότι έχασε την ζωή του, όταν ξαφνικά μια τεράστια τρύπα άνοιξε στο σημείο όπου βρισκόταν το υπνοδωμάτιό του και τον ρούφηξε, παρασύροντάς τον στο βάθος της γης, μετέδωσε σήμερα το CNN.

Το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό, το οποίο σχολιάστηκε από πολλά αμερικανικά δίκτυα πληροφόρησης, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς σήμερα Παρασκευή στο Μπράντον, στα προάστια της Τάμπα.

Οι αρχές όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι βρήκαν

μια τεράστια τρύπα και δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με το θύμα.

Ο άνδρας αυτός ηλικίας 36 ετών "φέρεται ότι είναι νεκρός", δήλωσε η Τζέσικα Νταμίκο, εκπρόσωπος των πυροσβεστών της κομητείας του Χίλσμπορο, την οποία επικαλείται το CNN. "Τίποτε δεν δείχνει ότι εξακολουθεί να ζει", πρόσθεσε.

Ο άνδρας φώναξε ζητώντας βοήθεια από τον αδελφό του την ώρα που άνοιγε η τρύπα κάτω από το κρεβάτι του, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να τον βγάλει.

Η τρύπα, η οποία μπορεί να έχει έως και 30 μέτρα διάμετρο και 15 μέτρα βάθος, αλλά δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό του σπιτιού καθώς καλύφθηκε από ένα στρώμα εδάφους, θα μπορούσε να καταπιεί ολόκληρο το σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα