Στη δημοσιότητα το MoU

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν τα έγγραφα του MOU την Παρασκευή (4/11) που υπογράφτηκαν από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Σε αυτό αναφέρονται όλοι οι ενδιαφέροντες όροι της συμφωνίας, αλλά και το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της μεταφοράς των μετοχών από τον Τζίγκερ στον πρίγκιπα.

Αναλυτικά το μνημόνιο συμφωνίας:

«Το Μνημόνιο

Συμφωνίας καταρτίζεται στις 2 Νοεμβρίου 2011 μεταξύ:

1) Της Αυτού Μεγαλειότητας Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ-Σαούντ, νομίμως εκπροσωπούμενος για την εκτέλεση του παρόντος από τον κ. Παναγιώτη Πετρόπουλο...

2) Της Ανωνύμου Εταιρίας, με την επωνυμία "Green Dream Investment ΑΕ" με έδρα το Μαρούσι Αττικής, νομίμως εκπροσωπούμενης για την εκτέλεση του παρόντος από τον κ. Λεωνίδα Γεωργόπουλο

3) Του Ιωάννη Βαρδινογιάννη, κάτοικο Αμαρουσίου Αττικής, νομίμως εκπροσωπούμενος για την εκτέλεση του παρόντος από τον κ. Λεωνίδα Γεωργόπουλο

Κι ενώ

(Α) Οι μέτοχοι έχουν δημοσίως εκφράσει την πρόθεση τους να μεταφέρουν τις μετοχές τους σε οποιονδήποτε θα δεσμευτεί να στηρίξει οικονομικά την ομάδα όπως αναφέρεται εκτενώς παρακάτω.

(Β) Ο υποψήφιος επενδυτής έχει προσεγγίσει τους μετόχους κι έχει εκφράσει την πρόθεση του για την απόκτηση των μετοχών, με την κατάθεση επενδυτικής πρόθεσης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω οι πλευρές συμφωνούν στα ακόλουθα:

1. Ορισμοί

1.1 Με τον όρο "Club" (Σύλλογος) εννοούμε την Αθλητική Ανώνυμη Εταιρία υπό το όνομα "Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία".

1.2 Με τον όρο "ημερομηνία ολοκλήρωσης" εννοούμε την ημερομηνία εκείνη ως την οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί η μεταφορά των μετοχών στον υποψήφιο επενδυτή, δηλαδή τις 22.12.2011.

1.3 Με τον όρο "προαπαιτούμενοι όροι", εννοούμε τους όρους που αναφέρονται στον όρο 3.

1.4 Με τον όρο "due diligence" εννοούμε την έρευνα στις οικονομικές, φορολογικές, επαγγελματικές και νομικές υποχρεώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τον υποψήφιο επενδυτή.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα