Στη Ρόδο η σύζυγος και τα 4 παιδιά του στρατηγού Σίσι

Στη Ρόδο βρίσκεται για διακοπές από την Κυριακή, η σύζυγος και τα 4 παιδιά του ισχυρού άνδρα της Αιγύπτου, στρατηγού Αμντελ Φατάχ αλ Σίσι. Η οικογένεια του στρατηγού έφθασε στο νησί κάτω από άκρα μυστικότητα και κατέλυσε σε ένα από τα καινούργια ξενοδοχειακά συγκροτήματα κατηγορίας 5 αστέρων, στην ανατολική πλευρά της Ρόδου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Rodosaalarm, μαζί με την οικογένεια του ισχυρού άνδρα της Αιγύπτου,

που εδώ και δύο μήνες σπαράσσεται από εμφύλιες ταραχές, ήρθαν και άλλα 8 άτομα – τρεις γυναίκες και 5 άνδρες – που εμφανίζονται ως οικογενειακοί φίλοι, αλλά από τις κινήσεις τους προκύπτει ότι είναι σωματοφύλακες.

Οι διακοπές της συζύγου και των τεσσάρων παιδιών του στρατηγού περνούν με πολύ περιορισμένες και διακριτικές κινήσεις. Την Κυριακή όλη η οικογένεια, μαζί και οι 5 άνδρες της προσωπικής φρουράς της, επισκέφθηκαν αξιοθέατα του νησιού σε ώρες με μεγάλη κίνηση, προφανώς για να μην κινήσουν υποψίες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του Rodosalarm οι μετακινήσεις τους γίνονται με δύο αυτοκίνητα που ήρθαν στη Ρόδο από την Αθήνα, μαζί με τους οδηγούς τους.

Σημειώνεται ότι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου έχει έρθει και στο παρελθόν, με την οικογένειά του στη Ρόδο για διακοπές. Μάλιστα, έχουν επισκεφθεί και άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα