Στο Στρασβούργο ο Πάνος Καμμένος με αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων

Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη της αντιπροσωπείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπό τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο στο Στρασβούργο.

Η αντιπροσωπεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που αποτελούνταν επίσης από τους κ.κ. Γιαννάκη, Ζώη και Σταμάτη, συναντήθηκε με το προεδρείο της πολιτικής ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών Μεταρρυθμιστών και αντικείμενο των συναντήσεων ήταν -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος- «το σύνολο των ζητημάτων που αφορούν στα εθνικά θέματα, στην οικονομική κρίση, στο πολιτικό

έλλειμμα και στην λανθασμένη κατεύθυνση της Ευρώπης». Υπήρξε συμφωνία στην ανάγκη να συντονιστούν σε μια πολιτική προσπάθεια για μια καλύτερη Ευρώπη των Εθνών και στο πλαίσιο αυτό, η συνάντηση κατέληξε σε συμφωνία των δύο μερών για συνεργασία.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιλέγουν το καθεστώς του συνδεδεμένου μέλους, διατηρώντας τις αρχές, τις ιδέες τους και τις διαφορετικές απόψεις όπου υπάρχουν, όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση. Να σημειωθεί ότι οι Ευρωπαίοι Συντηρητικοί Μεταρρυθμιστές αποτελούν πολιτική ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο με βασική αρχή την Ευρώπη - ένωση εθνικών κρατών, τα οποία διατηρούν τη δική τους εθνική ταυτότητα και εθνική κυριαρχία και αναγνωρίζει στα μέλη της το δικαίωμα της διαφορετικότητας και της πολυφωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα