Στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ την Παρασκευή ο Σαμαράς

Μετά την εμφάνιση του στα βραβεία του ΕΒΕΑ χθες, ο πρωθυπουργός αναμένεται να πραγματοποιήσει νέα εμφάνιση μέσα σε λίγες ώρες και με το ζήτημα της ΕΡΤ να κυριαρχεί.

Ο Αντώνης Σαμαράς

πρόκειται να είναι κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή και Σάββατο στη Δάφνη, γεγονός που αναμένεται να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Θα είναι μάλιστα, η πρώτη ανοιχτή ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μετά από καιρό και μπροστά σε ένα ιδιαίτερα θερμό κοινό, γεγονός που δεν αποκλείεται να δώσει ειδήσεις για το μέλλον της κυβέρνησης.

Πληροφορίες από τη Συγγρού πάντως, κάνουν λόγο για απόφαση να μη γίνει ούτε μισό βήμα πίσω, διότι πέραν των αντιδράσεων που προέρχονται από ένα ακροατήριο που ποτέ του δε θα ψήφιζε Νέα δημοκρατία, ο άλλος πόλος που δημιουργείται ισχυροποιεί τον Αντώνη Σαμαρά, ως το μόνο εγγυητή των μεταρρυθμίσεων.

Είναι χαρακτηριστική άλλωστε, η στάση που κράτησαν κόμματα που κινούνται στην περιφέρεια κεντροδεξιάς, με τους Τζήμερο - Μάνο - Καρατζαφέρη να βλέπουν θετικά την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, γεγονός που αν προστεθεί στη στάση της Χρυσής Αυγής να υπερψηφίσει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου, δημιουργεί έστω και σε ένα θέμα, μία ευρύτατη κεντροδεξιά συμμαχία απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.

Η συσπείρωση αυτή μάλιστα, φαίνεται πως ήχησε θετικά στο Μέγαρο Μαξίμου, σε τέτοιο βαθμό που πολλοί ζητούν και νέο βήμα προς την ίδια πολιτική κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα