Σύλληψη Γεωργιανού για μαχαίρωμα στη Πάφο

Στη σύλληψη ενός 23χρονου Γεωργιανού προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές της Πάφου χθες το απόγευμα για τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός 38χρονου Ουκρανού στην παραλία των Ποτίμων στην Κισσόνεργα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος ενώ βρισκόταν γύρω στη μία μετά τα μεσάνυκτα στο σημείο συνοδευόμενος από μια κοπέλα από τη Ρωσία, δυο άγνωστα του πρόσωπα στάθμευσαν δίπλα τους και έβαλαν τη μουσική στη διαπασών.

Ο 38χρονος στην παρότρυνσή του προς τους δύο άγνωστους να χαμηλώσουν τη μουσική, ο ένας εκ των δύο ανέσυρε μαχαίρι και να τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη. Τα ξημερώματα ο 38χρονος διακομίσθηκε από πολίτη στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου φέροντας τραύμα στο θώρακα σε άλλο μέρος του σώματός του. Αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία αναζητεί ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον 23χρονο συλληφθέντα καθώς και μία κοπέλα από τη Ρωσία η οποία συνόδευε το θύμα στην παραλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα