Συνελήφθη ένας από τους δολοφόνους του κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 35χρονου, ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου που πυροβολήθηκε θανάσιμα με καλάσνικοφ κατά τη διάρκεια ληστείας τον Μάιο του 2011.

Πίσω από τη δολοφονία κρύβονται δύο Αλβανοί, ηλικίας 23 και 26 ετών. Μάλιστα, οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες φορώντας κράνη μοτοσυκλέτας και κρατώντας όπλα, είχαν εισέλθει στο κοσμηματοπωλείο του θύματος, αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα

και τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Ακολούθως διέφυγαν με μοτοσυκλέτα που εγκατέλειψαν στο Άλσος Συγγρού στο Μαρούσι, μαζί με τα κράνη τους και τα όπλα (ένα KALASHNIKOV και ένα πιστόλι MAKAROV ). Στη συνέχεια κρύφτηκαν για μερικές μέρες σε σπίτι φίλου τους στη Νέα Μάκρη και τελικά διέφυγαν στην Αλβανία.

Επίσης συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 23 και 24 ετών οι οποίοι διευκόλυναν τους δύο δράστες στη διαφυγή τους μετά τη δολοφονία.

Ο 23χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας θα οδηγηθεί σήμερα στον Τακτικό Ανακριτή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου δράστη συνεχίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα