Συγγενείς Χατζηγιάννη διαψεύδουν συνάντηση με Αναστασιάδη στην Κύπρο

Την είδηση ότι η επίσκεψη του Μιχάλη Χατζηγιάννη την περασμένη Δευτέρα στο Προεδρικό Μέγαρο και η συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, είχε φιλοφρονητικό χαρακτήρα, διαψεύδουν άτομα από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή.

Μάλιστα, η κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Πρόεδρο, δεν έγινε μετά από δική του πρωτοβουλία, καθώς η προσέγγιση, όπως αναφέρουν οι πηγές του elita.com.cy, έγινε από το Προεδρικό.

Ανταποκρινόμενος θετικά στην επιθυμία του Προέδρου

να συναντηθούν, ο τραγουδιστής τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Προεδρικό, όπου και τελικά συζήτησαν για τη διοργάνωση δύο μεγάλων συναυλιών, με σκοπό την ενίσχυση του ταμείου αλληλεγγύης.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η πρώτη συναυλία στην οποία θα συμμετάσχει ο τραγουδιστής, προγραμματίζεται για τις αρχές Ιουνίου.

Καταλήγοντας τονίζουν ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε ως Κύπριος και αυτός τις καταθέσεις μιας ζωής σε κυπριακή τράπεζα και υπέστη το «κούρεμα» όπως όλοι και ότι αν και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, είναι πνευματικά κοντά στους συμπατριώτες του που περνούν δύσκολες στιγμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα