Συννεφιά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές θα παρουσιαστεί ο καιρός, καθώς νεφώσεις θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ στο Αιγαίο αναμένονται άνεμοι βορείων διευθύνσεων 6 τοπικά 7 μποφόρ, σήμερα Πέμπτη 3 Νοεμβρίου.

Στην Αττική θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 μέχρι18 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια

2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά του νομού με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 5 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, με τους ανέμους να είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί είναι πιθανό να σημειωθεί παγετός κατά τόπους.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στη βόρεια Κρήτη όπου τις πρωινές κυρίως ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 τοπικά 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα είναι από 13 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος, στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις το πρωί στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει από 10 μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα