Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής με ένα κλικ

Το Παγκόσμιο Κίνημα Αλληλεγγύης για την Ελλάδα, οι σκληρες διαπραγματεύσεις πριν από την έναρξη του Eurogroup, και δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι ευνοούν τώρα στο πολιτικό σκηνικό τη δημιουργία νέων κομμάτων, κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του τύπου.

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Κέρβεροι επίτροποι σε όλα τα υπουργεία".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "με αντάλλαγμα την ενισχυμένη "επιτροπεία" και τη δημιουργία του ειδικού λογαριασμού

το αυριανό Eurogroup αναμένεται να σφραγίσει τη νέα στήριξη της Ελλάδας".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Ο Αμερικανός Πρέσβης φοβήθηκε ότι θα κυλούσαν οι ερπύστριες!!!"

Η εφημερίδα γράφει ότι "με κερένιο πρόσωπο παρακολουθούσε τις φωτιές και τις λεηλασίες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημ.Αβραμόπουλος. Πεντάγωνο, από καταξιωμένο και αντιστασιακό στρατηγό:"Μάλλον αυτή η Δημοκρατία χρειάζεται Στρατό".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Οδηγός : Κουρέψτε τα χρέη σας".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "πως θα διαπραγματευθείτε οφειλές και δάνεια. Τα βήματα από την τράπεζα μέχρι τα δικαστήρια. Τα δεδικασμένα και ο νόμος για την πτώχευση των νοικοκυριών".

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Τρέμουν τη δημοκρατία".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τρόικα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έντρομοι μπροστά στο ποτάμι της λαϊκής οργής, μεθοδεύουν την εξουδετέρωση της ψήφου των πολιτών. Νίκη των κινητοποιήσεων του ελληνικού λαού η αποσύνθεση των ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ".

Η ΕΠΟΧΗ: "Οι Μερκοζί επιτίθενται, οι λαοί κινητοποιούνται".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η υπερψήφιση του δεύτερου μνημονίου την περασμένη Κυριακή δεν άφησε περιθώρια ανακούφισης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Οι εταίροι δεν φάνηκε να ικανοποιούνται και συνέχισαν την ασφυκτική πίεση. Αναμενόμενο".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Τελευταίος γύρος για συμφωνία".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα τονίζει ότι "σκληρό παζάρι έως και αύριο το μεσημέρι, λίγο πριν από την έναρξη του Eurogroup, θα εξελίσσεται αναφορικά με το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα. Βασικός στόχος να έχει ολοκληρωθεί έως τις 8 Μαρτίου η δημόσια προσφορά για το PSI."

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "Ασφαλή καταφύγια για τα λεφτά μας".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε περιόδους κρίσης το ζητούμενο είναι να διασφαλίσεις σε πρώτη φάση το κεφάλαιό σου και μετά να το αυξήσεις. Ο βασικός στόχος σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, είναι η διασφάλιση του κεφαλαίου μας σε πρώτη φάση αλλά και ίσως κάποιες αποδοτικές τοποθετήσεις χωρίς την ανάληψη υψηλού ρίσκου".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Είμαστε όλοι Ελληνες".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "Παγκόσμιο Κίνημα Αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο λαό της χώρας μας. Θλιβερή εξαίρεση οι πολιτικοί μας, που εμφανίζονται περισσότεροι Γερμανοί από τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε".

Κυριακάτικη Δημοκρατία:"Εθνική ντροπή. Χαρίζουν τώρα τις κατοχικές αποζημιώσεις!".

Η εφημερία υποστηρίζει ότι "εγκαταλείπεται με το Μνημόνιο ακόμα και ο συμψηφισμός. Ο ... Αδόλφος Χίτλερ πάντως άφησε τα κλειδιά για τη διεκδίκηση των δισεκατομμυρίων που οφείλει η Γερμανία".

Κυ

Keywords
Τυχαία Θέματα