Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων με ένα κλικ

Τα ψηφοδέλτια Επικρατείας των κομμάτων και η ετήσια έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για το 2011 είναι τα δύο θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η Τράπεζα της Ελλάδος ζητά ανάπτυξη και μεταρρυθμίσεις".

Η εφημερίδα γράφει ότι "να τρέξουν οι μεταρρυθμίσεις και να μπουν επειγόντως

σε εφαρμογή μέτρα τόνωσης της ανάπτυξης, αμέσως μετά τις εκλογές, διαμηνύει η Τράπεζα της Ελλάδος με την Ετήσια Έκθεση για την ελληνική οικονομία που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Τελευταία αθλιότητα της συμμορίας των δοσίλογων που μετράει μέρες και μετά τις εκλογές θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματα σε βάρος του λαού και της χώρας".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "συνέλαβαν τον εκδότη της «Αυριανής» Γ. Κουρή για αστείο χρέος, προς το Δημόσιο που είχε ρυθμιστεί, ενώ τα δημοσιογραφικά συγκροτήματα χρωστάνε εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Φωνή Καραμανλή".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο Κώστας Καραμανλής επιβεβαίωσε ότι αποτελεί τη φωνή της παράταξης. Χθες με δήλωσή του έστειλε το μήνυμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους αλλά και στους πολίτες, που το 2004 του έδωσαν τη μεγάλη νίκη. Τους ζήτησε να δώσουν τη μεγαλύτερη στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά και στη Ν.Δ. ώστε να διασφαλιστεί πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα".

ΕΘΝΟΣ: "Μήνυμα για την Ελλάδα που αγωνίζεται".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ισχυρούς συμβολισμούς έχει η επιλογή του τετράκις Ολυμπιονίκη, Πύρρου Δήμα, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Εκφράζει την Ελλάδα που αγωνίζεται και κατακτά τους στόχους της".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Μυστικά πρωτόκολλα των σοφών της Σιών".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η Παγκόσμια Κοινότητα ευρίσκεται μπροστά σε μια απροσδόκητη, πρωτόγνωρη και πρωτοφανή παγκόσμια Οικονομική κρίση, η οποία συνοδεύεται με: Βία, Αναρχία, Τρομοκρατία, Αναταραχή, και πάρα πολλά άλλα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Έμμισθος της ΕΥΠ υποψήφιος βουλευτής!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ντοκουμέντο - βόμβα για χρηματοδότηση από τα μυστικά κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) δημοσιογράφου που κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του κ. Π. Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ο Ελεύθερος Τύπος".

ΕΣΤΙΑ: "Παγκόσμιο ρεκόρ εκλογικών νόμων".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "Η Ελλάς κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ αλλαγών του εκλογικού νόμου. Περιλαμβανομένων κα ι ων εκλογών της 6ης Μαΐου, όπου θα ισχύση για πρώτη φορά το πριμ 50 εδρών υπέρ του πρώτου κόμματος, στις 29 βουλευτικές εκλογές που έγιναν από το 1926 ο νόμος έχει αλλάξει 19 φορές!".

Η ΑΥΓΗ: "Ξαναζεσταμένοι εκβιασμοί".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Μπαρόζο και Προβόπουλος επαναφέρουν το δίλημμα «Μνημόνιο ή άτακτη χρεωκοπία και δραχμή» για να κλέψουν την ψήφο των πολιτών υπέρ Σαμαρά και Βενιζέλου. Τα Μνημόνια της λιτότητας απειλούν τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Μάχη οπισθοφυλακών από Μπαρόζο και Μέρκελ".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Η ακυβερνησία απειλεί συντά

Keywords
Τυχαία Θέματα