Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων με ένα κλικ

Oι προτάσεις του οικονομικού επιτελείου για τα μέτρα των 11,6 δισ. που θα οριστικοποιηθούν το Σεπτέμβριο, οι συναντήσεις του πρωθυπουργού τις επόμενες μέρες με Γιούνκερ, Μέρκελ και Ολάντ και οι καταστροφές από την πυρκαγιά στη Χίο κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Από κόσκινο άλλες 900 Υπηρεσίες του Δημοσίου".

Η εφημερίδα γράφει ότι "στην «κόκκινη γραμμή» μεταξύ συγχώνευσης και λουκέτου θα βρεθούν τις επόμενες εβδομάδες οι περίπου 900 οργανισμοί και εταιρείες του ελληνικού

δημοσίου που λαμβάνουν κρατική επιχορήγηση. Από τους 70.000 υπαλλήλους των φορέων αυτών θα διασωθούν μόνο όσοι έχουν προσληφθεί με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ, ενώ η τύχη των υπολοίπων θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τη μορφή της εργασιακής τους σύμβασης".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "500.000.000 ευρώ από ΦΠΑ χρωστάει στο Δημόσιο η Χόχτιφ του Χανς Πέτερ Καϊτελ που έχει την εκμετάλλευση του αεροδρομίου".

Η εφημερίδα σημειώνει "ο πρόεδρος των Γερμανών βιομηχάνων μεγαλύτερος φοροφυγάς στην Ελλάδα. Να παρέμβει η Δικαιοσύνη για το γιγαντιαίο σκάνδαλο προκειμένου να μάθουμε ποιοι έχουν λαδωθεί και εξασφαλίσει ασυλία στο γερμανικό κολοσσό".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Νέο μνημόνιο. Το τρίτο και... πιο φαρμακερό".

Η εφημερίδα γράφει ότι "μια καταιγίδα μέτρων είναι επι θύραις. Οι τελευταίες λεπτομέρειες του πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ, που αφορούν δραματικές περικοπές σε συντάξεις, εφάπαξ και κοινωνικά επιδόματα, μπήκαν στη χθεσινή σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου".

ΕΘΝΟΣ: "Ανέβηκε στα 13,5 δισ. ο λογαριασμός".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "επιπλέον μέτρα 2 δισ. ευρώ θα περιλαμβάνει το πακέτο για τη διετία 2013-2014. Ο λογιαριασμός με τις περικοπές δαπανών ανεβαίνει από τα 11,5 στα 13,5 δισ. ευρώ και αυτό για να καλυφθούν οι απώλειες φορολογικών εσόδων που θα φέρουν οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Ο πρωθυπουργός έδωσε χθες το πράσινο φως για να προχωρήσει η εξειδίκευση μέχρι το τέλος του μήνα".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Η παγκόσμια εξουσία στόχος του σιωνισμού".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "παγκόσμια εξουσία και περιουσία ολοκληρωτικά σε εβραϊκά χέρια - αυτός ήταν και, φυσικά, εξακολουθεί να παραμένει ο υπέρτατος και έσχατος στόχος του σιωνισμού".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "«Λίφτινγκ» στο πακέτο για συντάξεις και επιδόματα".

Η εφημερίδα γράφει ότι "μία «ασπίδα» στις απαιτήσεις των δανειστών για νέα μέτρα ύψους 11.5 δισ. ευρώ για τη διετία 2013-2014 επιχειρεί να υψώσει η κυβέρνηση, ώστε να μετριαστούν οι ήδη αναπόφευκτες μειώσεις στις συντάξεις και τα κοινωνικά επιδόματα".

ΕΣΤΙΑ: "Διπλή κλοπή από φοροφυγάδες".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "αν ένας ιατρός δεν εκδώση απόδειξη σε ασθενή του, συνήθως του προτείνει μειωμένη αμοιβή: «100 ευρώ με απόδειξη, 80 ευρώ χωρίς απόδειξη». Ο δε ασθενής αποφασίζει ο ίδιος τι θα επιλέξη. Ετσι, σε περίπτωση που προκρίνει το «χωρίς απόδειξη», καθίσταται συνένοχος στην φοροδιαφυγή".

Η ΑΥΓΗ: "Η καταστροφή της Χίου".

Σ
Keywords
Τυχαία Θέματα