Τα up και down της ΑΕΚ

Καθώς το 2011 διανύει τις τελευταίες του μέρες, το Onsports σας παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που εντυπωσίασαν και αυτούς που απογοήτευσαν για τη σεζόν που διανύουμε.

Έχοντας φτάσει σχεδόν στο μισό του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια, παραμένει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Για αυτό ευθύνεται η πολύ καλή παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών

της.

Βέβαια, αν κάποιοι από τους υπόλοιπους είχαν ακόμα καλύτερα παιχνίδια, ίσως η «Ενωση» να βρισκόταν ακόμα ψηλότερα.

Limit Up

Γιάννης Αραμπατζής

Χρειάστηκε να φτάσει στο 27ο έτος του ο Γιάννης Αραμπατζής για να καταφέρει να θεωρηθεί βασικός στην ΑΕΚ. Το προηγούμενο καλοκαίρι βρέθηκε μία ανάσα από το να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό Βόλου «χάλασε» τη τελευταία στιγμή. Ο τραυματισμός του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου ήταν το… δώρο και η ευκαιρία που περίμενε ο Έλληνας γκολκίπερ.

Στα πρώτα του παιχνίδια είχε αρκετά προβλήματα, καθώς του έλειπαν αγώνες (βλ. αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ στο ΟΑΚΑ). Στη συνέχεια, όμως, κατάφερε να μεταδώσει ένα αίσθημα ασφάλειας, τόσο στους φίλους της ΑΕΚ, όσο και στους συμπαίκτες του. Στα πρώτα 14 παιχνίδια της ΑΕΚ έχει διατηρήσει έξι φορές το μηδέν στην άμυνα και σε κάποια παιχνίδια η παρουσία του ήταν καταλυτική για να πάρει η ομάδα του το θετικό αποτέλεσμα.

Γιάννης Κοντοές

Στα… ψιλά είχε περάσει η απόκτηση του Γιάννη Κοντοέ από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, καθώς οι φίλοι της ομάδας δεν είχαν πειστεί για το αν μπορεί ο νεαρός αμυντικός να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του.

Παρόλα αυτά, το δεξί μπακ που είναι μία θέση που έχει «πονέσει» αρκετά την «Ενωση» τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα στον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος με το πάθος που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο, έχει καταφέρει να κερδίσει τους φίλους της ομάδας και η παρουσία του να θεωρείται σημαντική για την πορεία της ΑΕΚ. Πρόσφατα αναγκάστηκε να χρησιμοποιηθεί και ως σέντερ μπακ, λόγω των αρκετών απουσιών και τα πήγε περίφημα.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα