Τα ζωδιακά μεθεόρτια των εκλείψεων

12:20 6/4/2015 - Πηγή: NewsBomb
Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο εσωστρεφές αλλά δυναμικό ζώδιο του Σκορπιού, που είναι το καταλληλότερο για να…

Λόγω της εσωστρέφειας του Σκορπιού, τα πράγματα σήμερα θα μπορούσαν να είναι αρκετά βαριά, αλλά ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Κριό δεν συμφωνούν, αφού σχηματίζουν δυναμικές όψεις με τον ανορθόδοξο Ουρανό και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Έτσι, τα απρόβλεπτα γεγονότα (Ουρανός) μπορούν να ανατρέψουν κάθε τι που με επιμονή, δύναμη και αποφασιστικότητα έχουμε παλέψει να κοντρολάρουμε και να το φέρουμε εκεί που θέλουμε (Πλούτωνας).

Ας δούμε πως επηρεάζει

το σημερινό πλανητικό σκηνικό τα 12 ζώδια:

Κριοί: Μπορεί να είναι κάπως θυμωμένοι και με διάθεση να αλλάξουν δυναμικά τις καταστάσεις. Πιο πολύ θα ασχοληθούν με οικονομικά θέματα και συνεργασίες.

Ταύροι: Έχουν εύνοια σήμερα. Θα είναι συντροφικοί, αλλά και πολλοί κτητικοί ή συναισθηματικά και ερωτικά άπληστοι. Θα προσπαθήσουν να ελαφρύνουν κάπως ότι τους ενοχλεί. Γενικά αυτές τις μέρες διαφοροποιούνται λόγω και της παρουσίας του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό τους.

Δίδυμοι: Νιώθουν περίεργα γιατί τους έχουν βγει έντονα συναισθήματα που σχετίζονται με το παρελθόν τα οποία λόγω της διανοητικής τους φύσης είναι δύσκολο να διαχειριστούν. Ίσως να μη μπορούν να ξεφύγουν από τη σκέψη ενός Σκορπιού και αν δεν αντέξουν θα επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Καρκίνοι: Είναι μέσα στην καλή χαρά, εκφράζονται άνετα, νιώθουν τη στήριξη και την αγάπη από το περιβάλλον τους και θα κάνουν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά τους κάτι που εδώ και καιρό ήταν στις επιδιώξεις τους.

Λέοντες: Υπάρχει μια μικρή μελαγχολία σήμερα. Θα ασχοληθούν με τα οικονομικά περισσότερο και ίσως να μην ανοίξουν τα χαρτιά τους στα θέματα που θα καταπιαστούν και θα διεκδικήσουν. Θα είναι μια πολύ δυνατή μέρα στη διάρκεια της οποίας θα αντιληφθούν πράγματα που δεν μπορούσαν παλιά κυρίως σε σχέση με το οικονομικό.

Παρθένοι: Θα κάνουν σχέδια για ταξίδια, θα έρθουν πιο κοντά με τα συγγενικά τους πρόσωπα και θα ζήσουν όμορφες συναισθηματικές καταστάσεις. Πρέπει να προσέξουν τι θα πουν και πως θα συνεννοηθούν γιατί η ασάφεια καιροφυλακτεί.

Ζυγοί: Σήμερα θα είναι τελείως διαφορετικοί, κάπως καχύποπτοι, δεν θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα προσπαθήσουν να συμμαζέψουν τα οικονομικά τους και ότι αφορά το θέμα ενός ακινήτου. Γενικά, θα κινηθούν κάπως κρυφά και δεν θα είναι τόσο επικοινωνιακοί. Μπορεί να νιώσουν κάποιες φοβίες για το καινούργιο τοπίο που βγήκε μπροστά τους μετά τις εκλείψεις.

Σκορπιοί: Είναι η μέρα τους και νιώθουν εξαιρετικά δυνατοί. Κοιτούν να συμμαζέψουν περισσότερο τα του εαυτού τους σήμερα και δεν έχουν περιθώρια για τα προβλήματα των άλλων ούτε καν των φίλων τους, γιατί έχουν ανάγκη να συμμαζέψουν την ενέργειά τους.

Τοξότες: Είναι στις κλειστές τους σήμερα και δεν θα τους έρθουν τα πράγματα όπως τα περίμεναν, αλλά αυτό θα τους βοηθήσει να ενδοσκοπήσουν. Ίσως κάποιοι Τοξότες να βιώνουν κάτι ερωτικά κρυφό . Επίσης μπορεί να περάσουν τη μέρα τους σε κάποιο κλειστό χώρο, βοηθώντας κάποια άλλα άτομα.

Αιγόκεροι: Επιτέλους σήμερα θα πάρουν τις καταστάσεις πάνω τους, προσπαθώντας να σταθεροποιήσουν τις σχέσεις με τους φίλους τους και με άτομα που είχαν χαθεί. Ξεφεύγουν δηλαδή από την υπερβολική ενασχόληση με τα επαγγελματικά και τις αλλαγές που περίμεναν.

Υδροχόοι: Σήμερα θα είναι αρκετά μαγκωμένοι, απόλυτοι και κάπως ξεροκέφαλοι. Δεν έχουν διάθεση για αλλαγές και γαντζώνονται στο παρελθόν. Μπορεί να τους βγει θυμός ή έντονη διεκδίκηση στα οικονομικά όπου νιώθουν ριγμένοι ή αδικημένοι, αλλά καλό θα ήταν να είναι προσεκτικοί.

Ιχθύες: Καλή μέρα για τα ψαράκια και ας γκρινιάζουν. Εκφράζουν τις δυνάμεις και τις επιθυμίες τους, το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό απέναντί τους, βρίσκονται σε φάση πολύ ερωτική και πέραν των άλλων θα κερδίσουν και χρήματα!

Καλή Μεγάλη εβδομάδα σε όλους!


Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/4;

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 6/4 - 12/4 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/4 έως 8/4

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/4

Keywords
Τυχαία Θέματα