Τατσόπουλος: Ο Βενιζέλος πειθαναγκάζει ένα φασίστα να του κάνει μήνυση

Αναφερόμενος στη μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Χρ. Παππά κατά του Ευ. Βενιζέλου, ο κ. Τατσόπουλος σημειώνει πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνει τα πάντα για να ξαναγίνει συμπαθής.

«Ο Βαγγέλης Βενιζέλος μετέρχεται πλέον παν

θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να ξαναγίνει συμπαθής στον κόσμο. Ιδού το πιο αποτρόπαιο. Πειθαναγκάζει ένα φασίστα να του κάνει μήνυση», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση της ΝΔ περί κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να κάψουν την Αθήνα, ο κ. Τατσόπουλος έγραψε:

«Ως βουλευτής της "κοινής πια συνισταμένης" μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή είναι η πιο "βρόμικη" κομματική ανακοίνωση που διάβασα ποτέ. Αυτή δεν είναι ανακοίνωση. Αυτή είναι η Χαρά του Προβοκάτορα. Η κυβέρνηση καταδικάζει προκαταβολικά τον ΣΥΡΙΖΑ για ό,τι συμβεί κι έτσι δίνει το ελευθέρας -"με την άδεια της αστυνομίας", που λέει και το ανέκδοτο- σε οιονδήποτε άλλον για να δράσει ανεξέλεγκτα. Από τις προληπτικές προσαγωγές περάσαμε ήδη στις προληπτικές καταδίκες. Ίσως να ήταν μια διασκεδαστική κουτοπονηριά, αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνη μέσα στην επιπολαιότητά της.»

Keywords
Τυχαία Θέματα