Τετάρτη 18/2/2015: Το ένα πόδι στο παρόν και το άλλο στο μέλλον!

Ο σεληνιακός κύκλος –που επηρεάζει άμεσα εμάς τους γήινους– ολοκληρώνεται αύριο τα ξημερώματα με τη Νέα Σελήνη στην τελευταία μοίρα…

Ο μήνας του Υδροχόου φτάνει αύριο στο τέλος του και με τρεις πλανήτες στο ζώδιο (Ήλιος, Ερμής, Σελήνη) επιδιώκουμε την κοινωνικότητα, ανταλλάσουμε ιδέες, σχεδιάζουμε τη δράση μας και οι παρέες γράφουν… ιστορία!

Έτσι σήμερα πολλοί μπορεί να έχουμε

πεσμένη ζωτικότητα και εξάντληση από τα γεγονότα του τελευταίου μήνα, αλλά από την άλλη θα νιώθουμε ότι προ των πυλών βρίσκονται αλλαγές που απαιτούν πρωτοπόρα δράση και μαχητικότητα.

Ειδικότερα ο Ερμής στον Υδροχόο σήμερα που σχηματίζει εξάγωνο ακριβείας με τον Κρόνο στον Τοξότη, έρχεται να… συνεφέρει σε μεγάλο βαθμό την έλλειψη λογικής και συμβατικότητας καθώς και την υδροχοϊκή τάση «θα τα γκρεμίσω όλα». Ο συνδυασμός αυτός, παρά την περιοριστική φύση του Κρόνου, δίνει ελπίδες ότι τελικά θα επέλθει κάποια ισορροπία μεταξύ λογικής και επαναστατικής διάθεσης.

Πάνω απ’ όλα το ζητούμενο σήμερα είναι να βρεθούμε με ανθρώπους που τόσο η σκέψη μας όσο και τα «χνώτα» μας βρίσκονται σε αρμονία και με ψυχραιμία ατενίζουμε μαζί τους τον ερχομό της επόμενης μέρας!

Από τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζονται άμεσα τα σταθερά ζώδια των τελευταίων ημερών (Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί), οι οποίοι βιώνουν με περισσότερη ένταση το επαναστατικό κλίμα των ημερών και ταρακουνιούνται να βρουν λύσεις σε όλα τα θέματα.

Επίσης αξιοσημείωτη επιρροή είναι η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης στο συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων, που εμποτίζει το εγκεφαλικό και διανοητικό πνεύμα των υδροχοϊκών ημερών με μπόλικο συναίσθημα και μεταφυσικές αναζητήσεις. Όσοι ενδιαφέρονται, ας αξιοποιήσουν την παρουσία των δύο πλανητών στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων δίνοντας ώθηση στον ερωτικό τομέα, διότι τις επόμενες ημέρες, Άρης και Αφροδίτη αλλάζουν βάρδια και μετακομίζουν στο πολεμοχαρές περιβάλλον του Κριού, όπου η διεκδίκηση και η κατάκτηση έρχονται σε πρώτο πλάνο, δίνοντας πιο μαχητικό και λιγότερο συναισθηματικό τόνο στις υποθέσεις μας.

Δεν πρέπει ακόμα να ξεχνάμε και την παρουσία του Δία στο σταθερό ζώδιο του Λέοντα το οποίο ευνοεί σκανδαλιστικά Λέοντες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί προς το τέλος του β΄ δεκαημέρου του ζωδίου τους. Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων σίγουρα νιώθουν την εύνοια γύρω τους, γι’ αυτό καλό θα ήταν να… ξεκουνηθούν κάπως και να αρπάξουν τις ευκαιρίες που ο γενναιόδωρος γίγαντας σκορπίζει στο διάβα τους!

Άκουσε όσα είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη σήμερα, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

https://soundcloud.com/astrology_gr/1822015a

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/2;

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 18 έως 20 Φεβρουαρίου

Τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που θα τα δεις

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/2

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα