Τι απαντά το υπουργείο Οικονομικών στο δημοσίευμα του Reuters

22:38 5/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Με μία οργισμένη ανακοίνωση απάντησε το ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών σε δημοσίευμα του Reuters στο οποίο αναφέρονταν πως οι Υπουργοί που συμμετέχουν στο Eurogroup είναι δυσαρεστημένοι με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, διότι δεν αφιερώνει όσο χρόνο πρέπει στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Στο

κείμενο ο δημοσιογράφος επικαλούνταν ανώνυμες πηγές, οι οποίες έκαναν λόγο για περισσή φροντίδα του Αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης να εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρά να διαδώσει τη χώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βενιζέλος επικοινώνησε με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του ζήτησε να διαψεύσει κάθε τέτοιο σενάριο

Από το Υπουργείο απαντούν με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αυτή η ανώνυμη δήλωση μοιάζει γελοία αν όχι ύποπτη σε όλους όσους έχουν βασική γνώση του καθημερινού προγράμματος του υπουργού Οικονομικών με πολύωρες συναντήσεις με τους εκπροσώπους της τρόικας, τις συνεχείς επαφές του με τις ομολόγους του και τους επικεφαλής των οργανισμών που μετέχουν στην τρόικα, τις συνεχείς συναντήσεις εργασίας με τον πρωθυπουργό, τις τηλεδιασκέψεις, τις επιτυχημένες επαφές με το IIF για το PSI και γενικά όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που γίνονται 24 ώρες την μέρα από μία μικρή ομάδα ανθρώπων της οποίας ηγείται ο υπουργός Οικονομικών».

Ήταν τέτοιος ο εκνευρισμός που ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος επικοινώνησε με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και εκείνος τον εξουσιοδότησε να διαψεύσει κάθε τέτοιο σενάριο… Παιχνίδια κερδοσκόπων θα λέγαμε εμείς…

Keywords
Τυχαία Θέματα