Τι λένε τα «μικρά κόμματα» για τους λαθρομετανάστες

Τη δική τους άποψη για το θέμα των λαθρομεταναστών κατέθεσαν εκπρόσωποι από τα μικρά κόμματα στην εκπομπή «Αποκαλύπτω» του Κ. Χαρδαβέλλα.

«Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, που έρχονται στη χώρα» πρότεινε ο Γιώργος Ράγκος από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Σε τοπικό επίπεδο δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς χαρτιά, αλλά να περιορίζονται σε κέντρα φιλοξενίας», είπε ο Γιώργος Δεληκούρας από το κόμμα «Δημιουργία Ξανά».

«Η μετανάστευση “trans” τα τελευταία χρόνια άνδρωσε το τέρας της “Χρυσής Αυγής”. Πρόκειται

για προβοκάτσια», σημείωσε ο Ηλίας Ζαφειρόπουλος από την ΟΑΚΚΕ. «Πρέπει να δοθούν κίνητρα για να επιστρέψουν στη χώρα τους, πληρώνοντας πρώτα απ’ όλα τα έξοδά τους για να φύγουν. Δεν αντέχουμε σε αυτή τη κρίση που ζει η χώρα», προσέθεσε ο ίδιος.

«Ό,τι κι αν γίνει δεν πρέπει να υπάρχει παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», είπε ο Θανάσης Γούναρης από το κόμμα των Πειρατών, σημειώνοντας ότι «δεν μπορώ να μάχομαι για τα ψηφιακά δικαιώματά του και να μην με ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή». Ο ίδιος, πάντως, επεσήμανε ότι δεν έχει διαμορφώσει το κόμμα του θέση για το ζήτημα.

«Σε μεγάλη κλίμακα έχουν μπει λαθραία στη χώρα. Έρχονται εδώ και εγκλωβίζονται , καθώς η συνθήκη που έχει υπογράψει η χώρα μας έχει κάνει αποθήκη της Ευρώπης. Πρέπει να επιστρέψουν στις χώρες τους», είπε ο Πάτροκλος Λυμπερόπουλος, αντιπρόεδρος στο Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας.

Υπάρχει έντονη πολιτική χροιά στο θέμα. Είναι θύματα κυκλωμάτων οι περισσότεροι και πληρώνουν πολλά λεφτά για να έρθουν. Πρέπει να γίνει καταγραφή όλων και με κίνητρα να προωθηθούν πίσω στις χώρες τους. Εξαίρεση για όσους μπορούν να απορροφηθούν», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Κλώτσας από το κόμμα των Φιλελευθέρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα