Το Chevrolet, trax καλύπτει τις απαιτήσεις όσων ζουν στην πόλη

18:53 5/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Με το νέο Trax, η Chevrolet θα λανσάρει ένα μοντέλο που έχει διαμορφωθεί έτσι, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αγοραστών που ζουν στην πόλη.

"Το Trax ανοίγει το δρόμο για να μπει η Chevrolet στην αναπτυσσόμενη κατηγορία των μικρών SUV και προσφέρει την ευελιξία, την εξαιρετική οικονομία καυσίμου και την ποιότητα κύλισης που απαιτούν οι σύγχρονοι αγοραστές," δήλωσε η SuzanDocherty, Πρόεδρος και

Διευθύνων Σύμβουλος της Chevrolet Europe.

Το Trax θα είναι διαθέσιμο φέτος την άνοιξη στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες της Chevrolet με την επιλογή τριών κινητήρων: έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1.4 λίτρων με ισχύ 140 ίππων και ροπή 200Nm, έναν κινητήρα βενζίνης 1.6 λίτρων με απόδοση 115 ίππους και 155Nm ροπή και έναν turbo πετρελαιοκινητήρα 1.7 λίτρων με την αξιοζήλευτη δύναμη των 130 ίππων και 300Nm ροπή.

Το Trax έχει μόνιμη τετρακίνηση (AWD) κατ' επιλογήν στα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1.4 λίτρων και τον πετρελαιοκινητήρα 1.7 λίτρων. Έχει 4,25 μέτρα μήκος και 1,77 μέτρα πλάτος, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για την οδήγηση στην πόλη όσο και στην εθνική οδό.

Η παραγωγή του Trax από την Chevrolet δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι το πρώτο SUV στα χρονικά «φόραγε» υπερήφανα ένα παπιγιόν. Η εταιρεία είναι ευρέως αποδεκτή ως ο δημιουργός ολόκληρης της κατηγορίας με το Suburban το 1935.

Chevrolet είναι γνωστή για τα αξιόπιστα και ικανά SUV της εδώ και πολλές δεκαετίες. Το Trax θα εκπληρώσει όλες τις πατροπαράδοτες αξίες της Chevrolet και ακόμη περισσότερες", δήλωσε η Docherty.

"Το Trax αποτελεί την ενσάρκωση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Chevrolet, η οποία κατασκευάζει και πωλεί εξαιρετικά SUV," πρόσθεσε.

Το ChevroletCaptiva είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Trax και είναι μόνο ένα από την τεράστια γκάμα των SUV που κατασκευάζει η Chevrolet. Η αμερικανική γκάμα περιλαμβάνει το Avalanche, Colorado, Equinox, Silverado, Suburban, Tahoe, και Traverse.

www.chevrolet.gr,

www.chevroleteurope.com,

media.chevroleteurope.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα