Το χρονικό της ληστείας με τους ομήρους στους Αγίους Θεοδώρους

17:57 8/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των τεσσάρων ένοπλων κακοποιών που λήστεψαν το μεσημέρι υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στους Αγίους Θεοδώρους έζησαν δύο γυναίκες, τις οποίες και κράτησαν όμηρους. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας, η οποία «χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι. Οι δράστες έφθασαν στο σημείο με δύο αυτοκίνητα.

Δύο από αυτούς φορώντας κουκούλες και κρατώντας πιστόλια στα χέρια τους εισέβαλαν στα ΕΛΤΑ, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν δύο γυναίκες υπάλληλοι. Εν τω μεταξύ οι υπόλοιποι ληστές περίμεναν με κουκούλες έξω από το κατάστημα.

Στη συνέχεια, οι δύο κακοποιοί που μπήκαν στο υποκατάστημα πλησίασαν στο ταμείο και άρπαξαν περίπου 2.000 ευρώ. Ωστόσο, η μία γυναίκα κατάφερε να πατήσει το κουμπί του συναγερμού, με αποτέλεσμα να φθάσει στο σημείο περιπολικό.

Άρπαξαν τις γυναίκες στη θέα του περιπολικού

Και ενώ οι δύο υπάλληλοι νόμιζαν πως όλα είχαν τελειώσει εδώ, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι τώρα θα ξεκινούσε ο εφιάλτης τους. Οι δράστες, μόλις είδαν το περιπολικό να πλησιάζει έσυραν τις δύο γυναίκες μέχρι το αυτοκίνητό τους, προκειμένου να ακινητοποιήσουν με αυτό τον τρόπο τους άνδρες της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια τις επιβίβασαν στο όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό, ωστόσο, οι κακοποιοί έχοντας ομήρους τις δύο γυναίκες κατάφεραν να ξεφύγουν.

Έκαψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες εγκατέλειψαν τις δύο γυναίκες, στη μέση του δρόμου, ενώ έκαψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο, έτσι ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Οι αστυνομικοί λίγα μέτρα εντόπισαν σώες τις δύο γυναίκες. Μάλιστα, κοντά στο σταθμό του Προαστιακού βρήκαν και το καμένο αυτοκίνητο των κακοποιών.

Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε επίσης: Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στους Αγίους Θεοδώρους

Keywords
Τυχαία Θέματα