Το νταμπλ ο Ολυμπιακός, το κύπελλο ο Ατρόμητος

Το 15ο νταμπλ της ιστορίας του πήρε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου με 2-1, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν το γκολ του Φουστέρ στο 119’ της αναμέτρησης για να αναδειχθούν τροπαιούχοι απέναντι σε έναν εξαιρετικό και αξιόμαχο, Ατρόμητο.

Το 15ο νταμπλ της ιστορίας του πήρε ο Ολυμπιακός

μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου με 2-1, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν το γκολ του Φουστέρ στο 119’ της αναμέτρησης για να αναδειχθούν τροπαιούχοι απέναντι σε έναν εξαιρετικό και αξιόμαχο, ΑτρόμητοΣτο προτελευταίο λεπτό της ημίωρης παράτασης κατάφερε να εξασφαλίσει το 25ο Κύπελλο της ιστορίας του ο Ολυμπιακός, απέναντι σε έναν εξαιρετικό και άξιο συγχαρητηρίων, Ατρόμητο.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Φουστέρ, ενώ προηγουμένως είχε σκοράρει για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» ο Τζεμπούρ. Το τέρμα της ισοφάρισης για λογαριασμό της ομάδας του Περιστερίου πέτυχε ο Ιγκλέσιας, μετά από κόντρες.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπήκαν πολύ δυνατά, δείγμα της «δίψας» που είχαν για το δεύτερο τρόπαιο της χρονιάς. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις στο 7’ δημιούργησαν μια εξαιρετική ευκαιρία για γκολ, αλλά ο Ιτάνζ είπε «όχι» στο γυριστό σουτ του Τζεμπούρ, μετά από κάθετη πάσα του Ορμπάιθ.Αυτή η φάση φάνηκε να «ξυπνά» προσωρινά τους παίκτες του Ατρόμητου, οι οποίοι προσπάθησαν με οργανωμένες επιθέσεις να πατήσουν στην περιοχή του Κάρολ.

Δυστυχώς για τους ίδιους, όμως, η αμυντική γραμμή των «ερυθρόλευκων» λειτουργούσε εξαιρετικά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν ν’ απειλήσουν ούτε για μία στιγμή.Αντίθετα, το κατάφερε ο Ολυμπιακός στο 19’, με σουτ του Μακούν, μετά από λάθος «στρώσιμο» του Φυτανίδη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Ατρόμητος απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Μήτρογλου, του οποίου το σουτ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βορειοιρλανδού τερματοφύλακα των πρωταθλητών.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως σας τον μετέδωσε το Onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα