Τους βαρέθηκα με τα παιχνίδια τους

Αφού τα μέτρα θα τα υπογράψουν και οι τρεις «καμπαλέρο» της κυβέρνησης. Αφού το πλαίσιο των μέτρων είναι συγκεκριμένο και έχει δοθεί από Μέρκελ και Λαγκάρντ. Αφού επίλογος για το δράμα του ελληνικού λαού έχει ήδη γραφτεί σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Νέα

Υόρκη, γιατί μας ζαλίζουν οι τρεις εταίροι με τις δήθεν διαφωνίες τους για τα μέτρα;

Και καλά ο Σαμαράς που είναι πρωθυπουργός και βγαίνει θαρρετά και λέει: «Ή θα πέσω σαν κυβέρνηση ή θα περάσω τα μέτρα». Οι άλλοι δύο, Κουβέλης και Βενιζέλος, τι σκούζουν δηλαδή και «σκουτελοβαρίσκουν», όπως λένε και στην Κρήτη όταν τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους με τη ρακή.

Αφού έχουν... γενικώς συμφωνήσει, αφού θα πουν σήμερα αύριο το «ναι», αφού έχουν δηλώσει ήδη ότι δεν πρόκειται να προκαλέσουν κυβερνητική κρίση με την άρνησή τους στα μέτρα, τι θέλουν να μας πείσουν;

Ότι αντιστέκονται για τα δίκια του λαού; Ok, το δεχόμαστε ότι αντιστέκονται. Και ότι τελικά τη «λέζα» πρέπει να την πληρώσει ο Σαμαράς που είναι και πρωθυπουργός; Και αυτό το δεχόμαστε.

Αλλά επιτέλους, ας πάρει τέλος αυτό το τσίρκο του «ναι μεν, αλλά, γιατί άλλα είχαμε συμφωνήσει» και διάφορες τέτοιες αρλούμπες.

Όταν μπαίνεις σε ένα καράβι που βουλιάζει για να το σώσεις, δεν κοιτάζεις αν έχει χρυσά ή ξύλινα πόμολα στις πόρτες του.

Με όλη αυτή την πολιτική «βαβούρα» Βενιζέλου – Κουβέλη φτάσαμε στο «και ένα», όπου δυστυχώς εκεί ο χρόνος επιβάλλει σκληρές αποφάσεις χωρίς περιθώρια διαπραγματεύσεων. Δηλαδή αυτό που ήθελε η τρόικα.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα