Τσίπρας και Κουβέλης πάνε στον Παπούλια

Πρωτοβουλίες κατά της δράσης της Χρυσής Αυγής αναλαμβάνουν το ένα μετά το άλλο τα κόμματα του Κοινοβουλίου.

Ο κ. Τσίπρας αλλά και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης θα περάσουν το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου προκειμένου να ζητήσουν από τον κ. Παπούλια τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών με θέμα

την αντιμετώπιση της δράσης της Χρυσής Αυγής.

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επαναλάβει ότι δεν θέλει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, αλλά να αντιμετωπιστούν οι πράξεις των στελεχών και μελών της με το πνεύμα του νόμου.

Όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου, τις αμέσως επόμενες ημέρες, η αξιωματική αντιπολίτευση θα επιδιώξει να αναδείξει την οικονομική παράμετρο, ως βασική αιτία του προβλήματος και παράλληλα , αναμένεται να αναπτύξει την οπτική του για τη στάση της κυβέρνησης, όχι μόνο στο πρόβλημα της Χρυσής Αυγής, αλλά στο συνολικό πρόβλημα της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κ. Παπούλια είχε το απόγευμα της Κυριακής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να θέσει υπό την αιγίδα του τις πρωτοβουλίες και δράσεις της κοινωνίας των πολιτών κατά της βίας και του ναζισμού, ως απάντηση στο φαινόμενο, που έστω με καθυστέρηση απασχολεί πλέον ως κεντρικό ζήτημα την ελληνική κοινωνία .

Keywords
Τυχαία Θέματα