Βελτιωμένος ο καιρός την Πρωτοχρονιά!

Σημαντική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα υπάρχει παγετός, ο οποίος θα είναι

τοπικά ισχυρός στα βόρεια.

Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα κυρίως στα βόρεια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά του νομού θα σημειωθούν το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Σχεδόν αίθριος. Τις πρωινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τμήματα και πιθανότητα στη Θράκη για πρόσκαιρες βροχές και στα ορεινά και ημιορεινά λίγα χιόνια. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον -05 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα νότια τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μηδέν έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικότερα τμήματα με τοπικές βροχές στις Σποράδες, την Εύβοια και την Ανατολική Στερεά. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Από το μεσημέρι βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από -02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά της Κρήτης χιόνι. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: βόρειοι, βορειοδυτικοί 6 με 7 και τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα νοτιότερα πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα