Βενεζουέλα: Νέα περίοδος θεραπείας για τον Τσάβες

10:15 2/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

O πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες διανύει το τέλος της μετεγχειρητικής φάσης και αρχίζει μια νέα περίοδο θεραπείας δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στη Βενεζουέλα, Νίκολας Μαντούρο.

Ο Τσάβες, ο οποίος βρίσκεται σε νοσοκομείο της Κούβας από τις 10 Δεκεμβρίου όπου υποβλήθηκε σε νέα

εγχείριση για την αντιμετώπιση του καρκίνου «σιγά-σιγά ανακτά τις δυνάμεις του», δήλωσε ο Μαντούρο στην κρατική τηλεόραση VTV.

«Αυτή τη στιγμή, ο κομαντάντε Τσάβες συναντά τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου και τον υπουργό Άμυνας. Σύντομα θα έχουμε νέα», ανέφερε επίσης ο αντιπρόεδρος Μαντούρο.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ο υπουργός Επιστήμης και Τεχνολογίας της Βενεζουέλας, δήλωσε ότι ο πρόεδρος «είναι καλύτερα μέρα με τη μέρα» και ότι «συμμετέχει ενεργά στα καθήκοντά του».

Ωστόσο ο Ούγκο Τσάβες δεν μπόρεσε να παραστεί στη σύνοδο κορυφής των Κρατών της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής (CELAC) αυτή την εβδομάδα στο Σαντιάγο της Χιλής.

Την περασμένη Κυριακή, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Ενρίκε Καπρίλες, κατηγόρησε την κυβέρνηση για «κατάφωρα ψέματα» σχετικά με την υγεία του 58χρονου προέδρου, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τις 10 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα