Βενιζέλος: Η δανειακή σύμβαση είναι γήπεδο διαρκούς διαπραγμάτευσης

«Η δανειακή σύμβαση είναι ένα γήπεδο διαρκούς διαπραγμάτευσης», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Ο κ. Βενιζέλος

τόνισε ότι οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη και της ενίσχυση της απασχόλησης είναι συγκεκριμένες και θα αποστείλει στον κ. Σουλτς όλα τα έγγραφα που έχει απευθύνει στον κ. Μπαρόζο και τους άλλους ευρωπαϊκούς θεσμούς, με την πολύ συγκεκριμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το τι πρέπει να γίνει.

«Όχι λόγια, αλλά συγκεκριμένες, οργανωμένες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις, για τον άνεργο, για την ανάπτυξη, για την εθνική οικονομία», ανέφερε.

Ο κ. Σουλτς ανέφερε ότι «όλοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση γνωρίζουν το τεράστιο επίτευγμα, την υπηρεσία που προσέφερε το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα».

«Γνωρίζουμε επίσης ότι το κόμμα ανέλαβε τις ευθύνες του. Αυτό εκτός Ελλάδος όλοι το γνωρίζουν και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το επισημάνω», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο των συνομιλιών του με τον κ. Βενιζέλο επισήμανε ότι υπάρχει απόλυτη συμφωνία και πως το επίκεντρο των συνομιλιών ήταν «το πώς θα μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε αυτή τη συνεχή διολίσθηση προς τα κάτω».

Συμφώνησαν, όπως είπε, ότι χρειάζονται ξεκάθαρα μέτρα, μέτρα που να δημιουργούν θέσεις απασχόλησης, να δρομολογούν την ανάπτυξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα