Βενιζέλος προς Δένδια: «Είστε σαρκαστικός και αδιανόητος»! (βίντεο)

Απίστευτη ένταση προκλήθηκε στην Βουλή μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Νίκου Δένδια, στο πλαίσιο της συζήτησης για την εξεταστική επιτροπή σχετικά με το έλλειμμα του 2009.

Ενώ η συνεδρίαση κυλούσε σε σχετικά χαμηλούς τόνους, η τοποθέτηση του κ. Δένδια

σχετικά με τους χρόνους που δίνει το Προεδρείο της Βουλής στον κ. Βενιζέλο, άναψε το φυτίλι της αντιπαράθεσης.

Με εκφράσεις όπως «είστε σαρκαστικός και αδιανόητος», «ντρέπομαι για την Ελλάδα», απάντησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών.

«Αν η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να εκπροσωπείται από το ύφος και την αντίληψη αυτή λυπάμαι για τους κινδύνους του τόπου» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό» πρόσθεσε ο Βενιζέλος και κάλεσε τον κ. Δένδια να ηρεμήσει και να κάτσει στην θέση του.

Συνεχίζοντας ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον αποκάλεσε σαρκαστικό, αδιανόητο και αντιαισθητικό, ενώ του τόνισε που δεν έχει χάσει το μέτρο.

Tα τρία παρακάτω σχετικά βίντεο μιλούν από μόνα τους.

«Ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ έκαναν στροφή 180 μοιρών»

Οι τόνοι ανέβηκαν στα ύψη με έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της ΝΔ όταν ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά και τη ΝΔ ότι έκαναν στροφή 180 μοιρών.

Μάταια ο προεδρεύων του Σώματος Γρηγόρης Νιώτης προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα. «Η ΝΔ επειδή έκανε στροφή και απώλεσε τα ουσιαστικά της επιχειρήματα αναζητεί την όξυνση. Η εξέλιξη θα είναι αρνητική αν εξελιχθεί έτσι μέχρι τις εκλογές».

Έντονη ήταν η αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ ενώ ο κ. Δένδιας αντέτεινε στον κ. Βενιζέλο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν χρειάζεται να μας υποδεικνύετε ούτε το εθνικό μας καθήκον ούτε τι πρέπει να κάνουμε για να σωθεί χώρα. Αυτό το έχουμε ήδη πράξει για να διασωθεί η χώρα από τα μεγάλα επιτεύγματα της κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου την οποία υπηρετούσατε και εσείς. Ούτε πρόκειται να μας εκφοβίσετε, ούτε να μας εμποδίσετε να πούμε ότι θεωρούμε εμείς σωστό, ούτε να απαγορεύσετε στην κοινωνία να κρίνει τι έγινε στραβά και βρέθηκε η χώρα στο πλαίσιο της εθνικής ταπείνωσης. Η πρόδηλη ευαρέσκεια σας, με τον εαυτό σας, δεν σας επιτρέπει να αναλογιστείτε τα τεράστια σφάλματα που έχετε πράξει. Αναγκαζόμαστε να στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια αλλά δεν είναι επιβράβευση των έργων σας».


Keywords
Τυχαία Θέματα