Βιεϊρίνια: «Αφήνω την ομάδα που αγαπώ»

09:57 7/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια κατά την αναχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Γερμανία επανέλαβε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην μέσος του «δικέφαλου» θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ της Βόλφσμουργκ, αλλά τα 3.5 χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ παραμένουν στο μυαλό του. Μάλιστα αναφέρθηκε εκτενώς στην «ελληνική» εμπειρία του από το αεροδρόμιο, στο οποίο βρέθηκαν

αρκετοί οπαδοί της ομάδας, για να τον αποχαιρετίσουν.

Παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι:

Τι σκεφτόσουν όταν άφηνες την Πορτογαλία για να έρθεις στην Ελλάδα και να παίξεις στον ΠΑΟΚ;

«Όλοι γνωρίζουν την ιστορία καθώς όταν ήρθα στην Ελλάδα από την Πορτογαλία ήμουν πολύ νέος και άπειρος. Έφευγα για πρώτη φορά από την πατρίδα μου και ήρθα σε μια χώρα και σε μια πόλη όπου δεν ήξερα το παραμικρό. Άκουγα πολλά για τον ΠΑΟΚ και όταν με έπεισε ο Σάντος να έρθω και προπονήθηκα για πρώτη φορά, μπήκα αμέσως στο κλίμα της ομάδας. Συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο στη Ελλάδα, αλλά και σε όλη τη Ευρώπη».

Τι περίμενες να πετύχεις με τον ΠΑΟΚ όταν πρωτοήρθες;

«Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να φθάσω σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι τώρα. Τον πρώτο χρόνο που ήρθα, ήμουν δανεικός από τη Πόρτο και αυτό που σκεφτόμουν, ήταν, πως θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος και να προσφέρω στην ομάδα. Στο μυαλό μου δεν είχα αυτή την εξέλιξη. Είχα και το πρόβλημα του τραυματισμού στο ντέρμπι με τον Άρη μετά την ενέργεια του Βιτόλο και έμεινα κάπως πίσω. Όμως ακολούθησα την θεραπεία και όλοι στον ΠΑΟΚ μου έδωσαν αυτοπεποίθηση για να ξεπεράσω το πρόβλημα και να επιστρέψω στη δράση. Όπως και έγινε. Όλοι μου προσέφεραν τα πάντα για να ξεπεράσω το πρόβλημα και τους ευχαριστώ».

Περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα