Βούρος: «Η ΑΕΚ ψυχορραγεί»

Απογοητευμένος από την εξαφάνιση των μετόχων της ΑΕΚ είναι ο Γιάννης Βούρος ο οποίος παραμένει αισιόδοξος για την περίπτωση του «Θεμέλιο 21».

Στο NOVA ΣΠΟΡ FM μίλησε ο Γιάννης Βούρος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, αλλά και για την εξέλιξη του «Θεμέλιο 21».

Για το αν ελπίζει σε ανεύρεση λύσης: «Πάντα υπάρχει ελπίδα και στην ΑΕΚ -παρόλα αυτά που έχουμε

περάσει τόσα χρόνια- είμαστε φύσει αισιόδοξοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος -όχι τόσο από τις απαντήσεις ή την "εξαφάνιση" των μετόχων. Αλλά από το ότι ανακαλύπτουμε τώρα πια πόσο μεγάλη τρύπα υπήρχε και όλη αυτή την αδιαφανή διαδικασία των οικονομικών που έχει πληγώσει την ΑΕΚ. Αυτό είναι το πιο επώδυνο: Η διαπίστωση ότι το συμμάζεμα των δυο χρόνων -που όντως έχει γίνει- δεν φτάνει για να κλείσει η πληγή και πλέον τρέχουμε να την καλύψουμε με τσιρότα».

Για το πώς ερμηνεύει τη στάση των μετόχων: «Δεν μπορώ να ερμηνεύσω ψυχοσυνθέσεις. Πριν λίγες μέρες έγινε η πρόταση να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Μελισσανίδη με το γνωστό αποτέλεσμα. Δεν θέλω, όμως, να μπω στη διαδικασία μετάφρασης προθέσεων. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η ΑΕΚ ψυχορραγεί, έχει σκάρτες δυο βδομάδες ζωή και πρέπει μέχρι τέλος Μαρτίου να καλύψει αυτά που δεσμεύτηκε στην UEFA».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα