Βροχές και καταιγίδες και αύριο Τρίτη

21:28 5/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σε όλη τη χώρα και αύριο Τρίτη 6 Μαρτίου .


Στην Αττική οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτίους και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

επίσης οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, και το απόγευμα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτίους και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες, ενώ θα σημειωθούν βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ το πρωί ενδέχεται να είναι ισχυρές στα νότια.

Βελτίωση αναμένεται από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα