Ξέσπασμα οργής για τη δολοφονία της μητέρας του

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Γιάννη Κουλούρη, η 84χρονη μάνα του οποίου είχε δολοφονηθεί στο σπίτι της στην οδό Θεμιστοκλέους στην Πάτρα, στις αρχές Νοεμβρίου.

Με αφορμή το σημερινό περιστατικό, με την εξαπάτηση ηλικιωμένου, ο Γιάννης Κουλούρης ανήρτησε στο facebook, σχόλιο σχετικά με θέμα του thebest.gr.

Διαβάστε το σχόλιο:

«Ενα μηνα πριν δολοφονησουν την μανα μου με σκοπο την ληστεια.....καποια καθαρματα κοστουματα με ψευτικες δικαιολογιες και με επαγγελματικη πειθω, που αφορουσαν τον εαυτον μου, την παραπλανησαν με αποτελεσμα να της παρουν λιγα χρηματα που ειχε στο σπιτι της για τις απαραιτητες αναγκες ! Ειχαν ξαναδοκιμασει αλλοι, δυο φορες στο παρελθον με διαφορα ψεματα αλλα χωρις αποτελεσμα ! Θελει μεγαλη προσοχη και ενημερωση....Δεν υπαρχει ηλικιωμενος που να ζει μονος του και να μην τον εχουν παρακολουθησει, εχοντας μαζεψει καποια στοιχεια γιαυτον!». (sic)

Η υπόθεση της δολοφονίας της 84χρονης Κωνσταντίνας Κουλούρη είχε συνταράξει την Πάτρα. Η γυναίκα έχασε με τραγικό τρόπο της ζωή της όταν άγνωστοι την έδεσαν και την φίμωσαν μέσα στο σπίτι της στην οδό Θεμιστοκλέους και Σμύρνης με στόχο τη ληστεία.

Η προειδοποίηση του Γιάννη Κουλούρη ας αποτελέσει την αρχή του τέλους για τις επιθέσεις απατεώνων και κακοποιών σε βάρος ηλικιωμένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα