12 αστέρια στον πάγο!

10:36 6/11/2011 - Πηγή: TVNea
Σήμερα στις 21.00 ο ΑΝΤ1 μας καλεί να χορέψουμε στον πάγο με 12 επώνυμα ζευγάρια. Πετυχημένοι και καταξιωμένοι κάθε ένας από αυτούς στον τομέα του, βάζουν τα δυνατά τους και σε συνεργασία με τον δικό τους επαγγελματία χορευτή, έχουν έναν και μόνο στόχο: να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να χαράξουν την πιο εντυπωσιακή πορεία, στην πίστα του "Dancing On Ice".


1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
Γεννήθηκε στη Λεμεσό και από νηπιακή κιόλας ηλικία, ξεκίνησε να τραγουδάει. Η γνωριμία του με το κοινό, έγινε
σε ηλικία 17 ετών, όπου αρχίζει και η καριέρα του, ενώ είναι ο πρώτος Κύπριος τραγουδιστής που κατάφερε να κάνει "Διπλό Πλατινένιο Δίσκο" στη χώρα του, με εγχώρια δισκογραφική παραγωγή. Ο Κωνσταντίνος θα χορέψει με την εικοσάχρονη Ολγα, νικήτρια πολλών Διαγωνισμών Πατινάζ στη Ρωσία.

2. VASSILIOS KOSTETSOS
Ο Vassilios γεννήθηκε στην Αθήνα και σχεδιάζει ρούχα από την ηλικία των 9 ετών! Το 1990 εγκαινίασε το δικό του Brand και άνοιξε το δικό του στούντιο στο Κολωνάκι. Την ίδια εποχή παρουσίασε και την πρώτη του συλλογή "Ηaute Couture". Πολύ γρήγορα αναδείχτηκε ως ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές της εποχής του. Ο Vassilios χορεύει με τη MAGDALENA, χορεύτρια στον πάγο, με 2η θέση στο "Πρωτάθλημα Πολωνίας".


Διαβάστε τη συνέχεια!







3. SHAYA
H Shaya Hansen ξεκίνησε την καριέρα της, συμμετέχοντας στο τηλεοπτικό show "POP STARS", το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των "Hi-5". Μετά τη διάλυσή τους, η Shaya συνέχισε την καριέρα της ως solo artist, ενώ συνεργάστηκε με τους: Stereo Mike, Stavento, TNS, Σταμάτη Γονίδη, Κώστα Μαρτάκη, Mark Angelo κ.α. Η Shaya χορεύει με τον 24χρονο Ματέο από την Ιταλία.

4. ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
Δημοσιογράφος, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ είναι μόνο μερικές από τις πολλές ιδιότητες του Θέμη! Τελειόφοιτος της Γερμανικής Φιλολογίας Αθηνών και απόφοιτος του "Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας", είναι ο… μακροβιότερος παρουσιαστής του "Mad"! Ο Θέμης χορεύει με την 27χρονη Jennifer από τη  Ρωσία, κάτοχο του τίτλου "Master of Sports of Russia".


5. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ
Επιχειρηματίας, ηθοποιός και πάνω απ' όλα μητέρα, η Χριστίνα Παππά ξέρει να συνδυάζει την καριέρα, με την κοινωνική ζωή! Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο, αλλά ήρθε στην Αθήνα για να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού. Σπούδασε στη δραματική σχολή της Ευγενίας Χατζίκου και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη Νέα Υόρκη. Η Χριστίνα χορεύει με τον 23χρονο Αντόν από τη Ρωσία, πρωταθλητή του "Cup of Russia".

6. ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ
Τον Κώστα Φραγκολιά τον γνωρίσαμε το 1999 μέσα από το modeling και μέχρι σήμερα, έχει κάνει φωτογραφίσεις για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως: Vogue, Status, Nitro, Esquire, Max, Cosmopolitan. Το 2001 και 2002 συμμετείχε στα shows των: Ferre, Bikkemberg, Massimo Rabacci και C
Keywords
Τυχαία Θέματα