40 χρόνια Άννα Βίσση: "The Timeline of a Star!" (Video)

17:00 1/9/2013 - Πηγή: TVNea
40 χρόνια Άννα Βίσση! Ζήστε ένα μεγάλο ταξίδι στο χρόνο, από το 1973 έως σήμερα, με εισιτήριο το "The Timeline Of A Star". Ένα ταξίδι ονειρικό, γεμάτο με όλα τα είδη μουσικής, δηλώσεις για κάθε νέο βήμα, μεγάλες επιτυχίες που έγραψαν ιστορία και μοναδικές Live ερμηνείες!
Απολαύστε αυτό το μοναδικό χρονολόγιο και νιώστε στο πέρασμα του χρόνου τη μαγεία της κάθε εποχής, βλέποντάς την Άννα να μην ησυχάζει ποτέ καλλιτεχνικά, αναζητώντας και δημιουργόντας πάντα καινούργιους ήχους,
νέες ιδέες, πρωτόγνωρες για την εποχή τους ενορχηστρώσεις (του Νίκου Καρβέλα) και πρωτοποριακά για την Ελλάδα shows, video clips, παραστάσεις και concerts που μας έμειναν αξέχαστα.
Όλα όσα αγαπήσαμε, όσα συγκινηθήκαμε, όσα θαυμάσαμε, όσα κλάψαμε, όσα ερωτευτήκαμε και όσα στιγμάτισαν την ψυχή μας, τώρα, συγκεντρωμένα χρονολογιακά, για να συνθέσουν αυτό το μουσικό ταξίδι... στον "κόσμο" της Άννας.
Ας θυμηθούνε οι παλιότεροι και ας γνωρίσουν οι νεότεροι όλα τα συστατικά εκείνα που ενώνονται μόνα τους στο σωστό timing, συνυπάρχουν και δημιουργούν κάθε φορά αυτο το διαφορετικό αποτέλεσμα, το οποίο σήμερα μας δίνει σε όλους το δικαίωμα να αποκαλούμε την Άννα Βίσση... "ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ STAR"!

Επεξεργασία video και νέου ψηφιακού ήχου: Χρήστος Νάντης© Copyright 2013 - Youtube: Christos Nantis Fannatic Channel Ψηφιακό αρχειακό υλικό: Χρήστος Νάντης, Fannatics
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΣΕ PART1 & PART2, ΕΔΩ:
Keywords
Τυχαία Θέματα