About TV #7 ''Ε ρε...ζάπινγκ που σας χρειάζεται...!''

19:04 24/10/2012 - Πηγή: TVNea


Αγαπητοί αναγνώστες, η στήλης ''About TV'' είναι για 7η συνεχή εβδομάδα κοντά σας, που αλλού;, εδώ, στο καλύτερο ελληνικό τηλεοπτικό blog, tvnea. Τα θέματα, τα οποία πραγματεύεται το σημερινό άρθρο της στήλης είναι τα εξής: ''Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου'', ''Μάικ ο Πρήξας'', ''Μια πρεμιέρα που αξίζει''
''Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου''
Γιατί; Γιατί; Πόσο ακόμα θα εξευτελιστεί η ελληνική τηλεόραση; Αφού, μετά τον πάτο δεν έχει πιο χαμηλά! Ή...μήπως
όχι; Τις τηλεοπτικές μπούρδες που πρόβαλλε το ''Alter'', ''Παρατράγουδα'' κ.ά, με παρουσιάστρια την Αννίτα Πάνια, ναι αυτή την ανεκδιήγητη παρουσιάστρια (λέμε τώρα), τώρα τις βλέπουμε στον Alpha, πάνω που είχαμε ηρεμήσει και είχαμε γλιτώσει από αυτό το τηλεοπτικό ''σκουπίδι''. Ο Alpha, φυσικά, στο βωμό του συμφέροντός, του θυσίασε τη ψυχαγωγία του τηλεθεατή και προσέθεσε στο πρόγραμμά του μια σαχλή εκπομπή, που ανταγωνίζεται επάξια τις ''Οικογενειακές Ιστορίες'', ακόμα μία εκπομπή-σκουπίδι. Μόλις βρήκε την ευκαιρία, δηλαδή όταν έκλεισε το ''Alter'', ο ''Αlpha'' βρήκε την ευκαιρία και έβαλε στο πρόγραμμά του το ''Ανίτα SOS'', μία απαίσια, χαμηλής ποιότητας εκπομπή για να βάλει στα ταμεία του μερικά ακόμα ''ζεστά'' χρήματα.
''Μάικ ο Πρήξας''

Έλεος πια! Το πολύ το ''Κύριε ελέησον'' το βαριέται κι ο Θεός, πια! ΟΚ, εντάξει, το γνωρίζουμε ότι ο Μάικ ο Φασολάκης πηγαίνει θέταρο κι ότι ανεβαίνει η παράστασή του στο θέατρο ''Αλίκη''. Χρειάζεται να το διατυμπανίζουν και να το διαφημίζουν συνεχώς; Η υπομονή του αναγνώστη/τηλεθεατή έχει εξαντληθεί. Όποια ώρα, όποια στιγμή κι αν ανοίξει κάποιος την τηλεόρασή του στον ΑΝΤ1, το πιο πιθανό είναι να πέσει σε διαφήμιση του Μάικ. Μάλιστα, σχεδόν κάθε μέρα τις τελευταίες μέρες, ο ''Μάικ'' διαφημιόταν για τυολάχιστον 10 λεπτά στην εκπομπή ''fthis tv''. Εντάξει, είπαμε, δεν είναι και η top θεατρική παράσταση, το αντίθετο, μάλλον. Φανταστείτε να γύριζε ο ΑΝΤ1 χολιγουντιανή ταινία!
''Μια πρεμιέρα που αξίζει''
Στο Alter, πριν αυτό κλείσει, υπήρχαν μερικές αρκετά ενδιαφέρουσε εκπομπές που άξιζε να τις δεις. Μια εξ αυτών ήταν η εκπομπή, ''Φως στο τούνελ'' που παρουσίαζε η Αγγελική Νικολούλη, και στόχο είχε να βοηθήσει στην εύρεση εξαφανισθέντων ή την εξιχνίαση σημαντικών και δυσνόητων δολοφονιών. Αυτή η εκπομπή επιστρέφει στις 2 Νοεμβρίου, Παρασκευή, στις 23:00. Η πρεμιέρα έχει τον ίδιο τίτλο και ελπίζουμε να έχει το ίδιο ύφος και τις ίδιες επιτυχίες. Καλή κίνηση από τον Alpha, διότι τα ποσοστά τηλεθέασής του στην prime time της Παρασκευής θα πάρουν ''φωτιά''!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ!

ΤΕΛΟΣ 7ου ΑΡΘΡΟΥ

ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

Παντελής Αναστασόπουλος
[email protected]

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα