Alpha: περισσότερες από 3,500 αιτήσεις για το open casting | πώς σκέφτεται να κινηθεί ο σταθμός;

17:30 6/6/2013 - Πηγή: TVNea
Πολλή συζήτηση επί του Alpha σήμερα και συνεχίζω με την "ανοιχτή ακρόαση" (open casting) που πραγματοποιεί ο σταθμός τους τελευταίους μήνες.

Περισσότερες από 3,500 είναι οι αιτήσεις των νεαρών, επίδοξων παρουσιαστών που έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή για να λάβουν μία θέση-ευκαιρία στον κόσμο της τηλεόρασης. Πώς σκοπεύει να κινηθεί ο Alpha με το δυναμικό αυτό;

Η διοίκηση του Alpha έχει εκφράσει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον και την πρόθεσή του να εντάξει τους καλύτερους από τους αιτούντες σε διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές του προγράμματος, από τις ήδη υπάρχουσες μέχρι αυτές που πρόκειται να δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον. Συγκεκριμένα, οι θέσεις που πρόκειται να καλυφθούν δεν βρίσκονται εξ ολοκλήρου... μέσα στα πλατώ των εκπομπών, αλλά αφορούν τόσο το δημιουργικό κομμάτι όσο και το δημοσιογραφικό δυναμικό.

Σε μία άκρως άγονη τηλεοπτική περίοδο, ο Alpha αποδεικνύεται φίλος της... νεολαίας και δίνει ευκαιρίες σε νέα, "άκαυτα" πρόσωπα που ενδεχομένως έχουν πολλά περισσότερα να πουν από τις... γνωστές και μη εξαιρετέες (πλην μπαγιάτικες!) φυσιογνωμίες που έχουμε μπουχτίσει να βλέπουμε!
Keywords
Τυχαία Θέματα