Do it Like stars - Tι....shirt να βάλω

14:32 16/8/2013 - Πηγή: TVNea
Τα πολλά «λόγια» είναι φτώχια ή καλύτερα το «Less is more» , σκέφτονται οι διάσημοι stars , στην ενδυματολογική επιλογή τους. Και θα συμφωνήσω γιατί , τι καλύτερο από ένα απλό Tshirt? Συνδυασμένο με jean, cropped pants, υφασμάτινα παντελόνια, σορτσάκια, σαλβάρια (sarouel pants), φούστες mini /midi/maxi και τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να απογειώσει το στυλ
σας! Πάρτε παρακάτω μερικές ιδέες από εμφανίσεις των stars και «κλέψτε» τις στυλιστικές τους πινελιές.
Η «λάτρης» του tshirt δεν είναι άλλη από την Rihanna. Με σορτσάκια και σακάκια, με midi φούστες, βερμούδες, φόρμες ή παντελόνι, το tshirt αναδεικνύει επάξια το όλο look της. Άλλοτε για χαλαρές και άλλοτε για πιο σικ εμφανίσεις, η Rihanna μας δίνει πολλές ιδέες για την εμφάνισή μας.

Και η Beyonce στις χαλάρες της βόλτες, προτιμά τα tshirt με logos πουτης χαρίζουν απόλυτη άνεση και ολοκληρώνουν όμορφα το look της.
Τέλος, αγαπημένες star όπωςη Fergie, η Jennifer Lopez αλλάκαι η Lady Gaga προτιμούν τα tshirts!H Lady Gaga αν και μας έχεισυνηθίσει σε πολύ extreme εμφανίσεις και, κυρίως, μη φορέσιμα ρούχα, προτιμά πού καιπού τα tshirts με logos.Αγαπημένες μου, φορέστε ταχρωματιστά, με ή χωρίς logo, μονόχρωμα tshirts σας καιμη σκάτε λέγοντας….. « και τώρα τι να βάλω»; Σίγουρα θα σας σώσουν από τοδίλημμα!!!!
With Love, Annie D. KrtΆννυ Κρήτου
Keywords
Τυχαία Θέματα